Πώς ο Γ. Λεβέντης «έστειλε» τους κριτές και τον Σάκη!

Ψώνια από το Λονδίνο ακόμη και για την μικρή Αναστασία

Πώς ο Γ. Λεβέντης «έστειλε» τους κριτές και τον Σάκη!

Όλο το Harrods «σήκωσε» ο Γιώργος Λεβέντης, που παρά την πολλή δουλειά που τον περίμενε τις πρώτες ημέρες στο νέο του πόστο στο Λονδίνο, βρήκε το χρόνο να ψωνίσει για τους υπόλοιπους κριτές του x-factor, τον Σάκη Ρουβά, ακόμη και την μικρή Αναστασία!

Τα ψώνια βέβαια δεν ήταν απλές επιλογές, αλλά δωράκια όλο νόημα, τα οποία ο πρώην γενικός διευθυντής του Ant1 φρόντισε να προσφέρει με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Μόλις ξεκίνησε το x-factor, φώναξε «καλησπέρα σας, έφερα και δώρα!»

«Συγγνώμη», τον ρώτησε ο Σάκης, «για shopping πήγες ή για δουλειά, την πρώτη σου εβδομάδα στο Λονδίνο;» Άρχισε να βγάζει τις σακούλες την μία μετά την άλλη, ο κος Λεβέντης. Και τι έβγαλε η κάθε σακούλα; «Αναμνηστικό για το γραφείο του Γ. Θεοφάνους Beatles και επειδή τον θέλουμε να είναι χαλαρός και καλός, πράσινο τσάϊ και English breakfast! Γιατί γουστάρει να «τσιμπάει», του έφερα και μπισκοτάκια!», είπε για τον συνθέτη ο Λεβέντης. «Φαντάζομαι είναι χωρίς τεϊνη για να νεύρα του… για να είναι ήρεμος δηλαδή…» ευχήθηκε ο Σάκης.

«Είναι αυτό που λέμε θα βγω κι όποιον πάρει ο Harrods!», είπε ο Νίκος Μουρατίδης και επ’ ευκαιρία πήρε το δικό του δώρο: Δύο ζευγάρια… κάλτσες Paul Smith. Προφανώς για τα κρύα. Τώρα, να είναι τα κρύα σχόλια, τα κρύα βράδια του χειμώνα, τα κρύα αστεία του ενός προς τον άλλο, κανείς δεν κατάλαβε.

Τα δώρα συνέχισαν να βγαίνουν. Η Κατερίνα Γκαγκάκη πήρε επίσης διακοσμητικά για το σπίτι ή το γραφείο της με την επωνυμία diva, γιατί όπως της είπε ο Γιώργος Λεβέντης είναι μία πραγματική ντίβα.

Το δώρο για τον Σάκη ήταν μοναδικά μανικετόκουμπα από τα Harrods, ενώ το καλύτερο, όπως είπε ο κος Λεβέντης ήταν για την Αναστασία Ρουβά, μία πάπια Harrods και μία μινιατούρα κουκλίτσας! Τρελάθηκε ο Σάκης και έτρεξε να πάρει τα δώρα για την κόρη του.

«Αυτά είναι για την πλάκα», είπε όταν όλοι τον ευχαρίστησαν για τα δώρα, την στιγμή που ο Σάκης ενημέρωνε το κοινό ότι ο Αγιος Βασίλης ήλθε στο x-factor λίγο αργότερα απ’ ό, τι στα υπόλοιπα σπίτια…

Ναι κύριε Λεβέντη μας… Το ξέρουμε ότι αυτά είναι για πλάκα. Όπως ξέρουμε ότι πάνω στην πλάκα, πολλές φορές λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα. Πάντως ΚΑΙ δώρα με συγκεκριμένο συμβολισμό χάρισε ΚΑΙ ήξερε πώς να τα προσφέρει. Κι εκείνοι πήραν αμέσως το μήνυμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top