Φουρέιρα: «μεγάλη μου τιμή να πάω στη Eurovision»

«Εάν πάω, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό»

Φουρέιρα: «μεγάλη μου τιμή να πάω στη Eurovision»

Τα χαρτιά της για την Eurovison άνοιξε για πρώτη φορά η Ελένη Φουρέιρα στο Star, αποκαλύπτοντας ότι «Είναι μεγάλη μου τιμή. Θα ήθελα πολύ να το κάνω. Απλά κάποια πράγματα, υπάρχουν οι συνεργάτες μου για να τα αποφασίσουνε και φέτος θεωρήσαμε ότι δεν είναι σωστό να το κάνουμε. Είναι θέμα καθαρά της εταιρίας μου και μακάρι να πάω κάποια άλλη χρονιά, θα το ήθελα πάρα, πάρα πολύ».


Η σέξι τραγουδίστρια, προηγείται και μάλιστα με μεγάλη διαφορά στο γκάλοπ του Star-που σπάει κάθε ρεκόρ συμμετοχής-, ενώ δηλώνει ότι εάν της δοθεί η ευκαιρία να πάει στο διαγωνισμό «θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, είτε διαγωνιστώ με άλλα παιδιά, είτε με απευθείας ανάθεση».


Η εταιρία της Ελένης Φουρέιρα, με το που έμαθε ότι δεν θα υπάρξει απευθείας ανάθεση,απέσυρε γενικότερα τη συμμετοχή της σαν εταιρία. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμοπου «μπήκε στη διαδικασία να ψηφίσει. Είναι μεγάλη μου τιμή».


Την ίδια ώρα, Γιάννης Σαββιδάκης και Θεοχάρης βρίσκονταιstand-by, αφού μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι υπεύθυνοι της επιλογής του τραγουδιού θα αποφασίσουν τι θα γίνει με την επανεξέταση των υποψηφιοτήτων τους, με την Ελένη Φουρέιρα να παίρνει το μέρος του Θεοχάρη, χαρακτηρίζοντας «άδικο»τον αποκλεισμό του: «Είναι πολύ άσχημο. Δεν υπάρχει λόγος. Δηλαδή στη Eurovision πηγαίνουν μόνο τραγουδιστές επαγγελματίες; Ο Θεοχάρης είναι πολύ ταλαντούχος, δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό».


Και ενώ ο κόσμος της Eurovision «χάνεται», να και η Νίκκι Πόντε -μια από τους παίκτες ριάλιτι που θα λάβει μέρος στον ελληνικό τελικό-,που δηλώνει πολύ ευτυχισμένη με την επιλογή της: «Όλα έγιναν τόσο γρήγορα και ακόμα δεν το πιστεύω, είναι τιμή μου. Χάρηκα πάρα πολύ, είναι ένα όνειρο για μένα. Την Eurovisionτην έβλεπα όταν ήμουν μικρή σαν κάτι άπιαστο, που δεν θα μπορούσα να το καταφέρω. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία».


Όσο για το τι τραγούδι θα επιλέξει; Αυτό είναι ακόμα άγνωστο καθώς όπως είπε η νεαρή παίκτρια του X-Factor: «θα διαλέξουμε μερικά τραγούδια, θα δοκιμάσουμε και θα δούμε ποιο είναι το καλύτερο».


Δείτε στο βίντεο τις εξελίξεις με τη Eurovision

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top