Xολίδης: ”Έκλεισα ολόκληρο σινεμά αλλά η κοπέλα δεν ήρθε”

Ποια άφησε στα κρύα του λουτρού τον τραγουδιστή;

Xολίδης: ”Έκλεισα ολόκληρο σινεμά αλλά η κοπέλα δεν ήρθε”

Χυλόπιτα από τις λίγες έχει φάει γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξή του...

Ο λόγος για τον Χρήστο Χολίδη, που παραδέχθηκε πως έχει κλείσει ολόκληρο θερινό σινεμά για να δει prive μια ταινία με μια κοπέλα, αλλά εκείνη δεν πήγε!

Όπως είπε στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, η κοπέλα δίσταζε να πάει σινεμά με τον Χρήστο γιατί φοβόταν ότι θα τους δουν. Εκείνος λοιπόν σκέφτηκε να κάνει reserve για την πάρτη τους τον κινηματογράφο και την περίμενε πως και πως...

«Πήγα στον τύπο και τον ρώτησα πόσα θέλει. Πήρα τρία δάνεια, το έκλεισα και δεν ήρθε. Μόνος μου την είδα την ταινία», πρόσθεσε ο Χρήστος και διευκρίνισε πως επρόκειτο για την ταινία «Mama Mia».

Το μυαλό των περισσοτέρων, οδηγήθηκε από τη δήλωση του τραγουδιστή, στη Ζέτα Μακτρυπούλια. Της «προσάπτουν» ότι εκείνη είναι η κοπέλα που «έστησε» στο σινεμά τον τραγουδιστή, καθώς φήμες και δημοσιεύματα τους ήθελαν ζευγάρι. Κανένας βέβαια από τους δύο δεν επιβεβαίωσε ποτέ κάτι τέτοιο. Οι… κακές γλώσσες πάντως επιμένουν ότι ο Χρήστος Χολίδης ήταν πολύ ερωτευμένος με τη Ζέτα, ενώ εκείνη όχι.

Το λογαριασμό τον έχουμε χάσει για το πότε ήταν ζευγάρι και αν το περιστατικό αφορά στη Ζέτα. Χρονικά ίσως και να μη συμπίπτει η προβολή στους κινηματογράφους της ταινίας «Mama mia», με τη φημολογούμενη σχέση. Αλλά με τη Ζέτα Μακρυπούλια ποτέ δεν ξέρεις!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top