Ποιός σύστησε την Μπουλέ ως... Αρναούτογλου;

Την πήρανε χαμπάρι και δημόσια την Νάντια

Ποιός σύστησε την Μπουλέ ως... Αρναούτογλου;

Τι τα ήθελε τα δημοσιεύματα για την σχέση - χωρισμό - επανασύνδεση - επαναπροσέγγιση - χωρισμό η Νάντια Μπουλέ; Μπορεί να γέμισες σελίδες στα περιοδικά και ώρες στις τηλεοπτικές εκπομπές, όμως, την πήρανε χαμπάρι και, μάλιστα, σε σημείο που να την αποκαλούν δημοσίως... Αρναούτογλου!

Το ευτράπελο με το επίθετο της ξανθιάς παρουσιάστριας έγινε στο «Top Chef», μέσα στο ίδιο της το σπίτι δηλαδή και θα το δούμε ολοκληρωμένο στο επεισόδιο της επόμενης Πέμπτης.

Η Νάντια και οι εναπομείναντες μάγειρες πάνε στο θέατρο για να δουν την παρά��ταση «Δεν ακούω, δεν βλέπω δεν μιλάω». Στο break του έργου, η παρουσιάστρια του «Top Chef» ανεβαίνει στη σκηνή και συστήνεται με τους τρεις πρωταγωνιστές, όμως, όταν φτάνει η ώρα του κουφού, τα πράγματα μπερδεύονται.

«Μπουλέ», λέει η Νάντια και δίνει το χέρι της, όμως, ο ηθοποιός καταλαβαίνει «γεντί κουλέ». Την... λύση αναλαμβάνει να δώσει ο Θανάσης Βισκαρδουράκης που, δείχνοντας την Νάντια, λέει στον συνάδελφό του... «Αρναούτογλου»!

Ο ηθοποιός καταλαβαίνει ποιά ξανθιά έχει απέναντί του, ενώ κοινό και μάγειρες ξεσπούν σε γέλια και χειροκροτήματα!

Όσο για την Νάντια;

Την βλέπουμε να... σπρώχνει και να ρίχνει φάπα στον Βισκαδουράκη!

Έλα που δεν τον ξέρει τον Θανάση... Κολλητός του Γρηγόρη ήταν από το πάλαι ποτέ, άσχετα αν τώρα έχουν χαθεί. Πάλι καλά, πάντως, που το «Top Chef» έχει γυριστεί πριν ο Γρηγόρης και η Νάντια τραβήξουν πάλι δρόμους χωριστούς...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top