Μοντέλο και τραγουδιστής σε ερωτικές περιπτύξεις

Τι έκαναν στη μέση του δρόμου;

Μοντέλο και τραγουδιστής σε ερωτικές περιπτύξεις

Ο τραγουδιστής των Maroon 5, Adam Levine, είναι γνωστός γυναικάς. Από τα χεράκια του έχουν περάσει ουκ ολίγες κυρίες της showbiz, όπως η Jessica Simpson, η Maria Sharapova, αλλά και η Cameron Diaz. Όμως επειδή όπως λέει και ο σοφός λαός «το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται», έτσι φαίνεται πως «την πάτησε» και ο Levine που δεν ξεκολλά από την καλλονή Anne Vyalitsyna, μοντέλο της Victoria Secret και του Sports Illustrated.


Ο 31χρονος τραγουδιστής και η εδώ και περίπου 8 μήνες φίλη του, γύρισαν ένα άκρως ερωτικό βιντεοκλίπ για το νέο άλμπουμ του τραγουδιστή. Φορώντας μόνο τα εσώρουχα τους, επιδόθηκαν σε τρυφερές περιπτύξεις για τις ανάγκες των γυρισμάτων: Στην πρώτη σκηνή, οι δυο τους είναι ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι ημίγυμνοι, ατενίζοντας τον Ειρηνικό. Στην επόμενη όμως σκηνή, μεταφέρονται σε άλλο κρεβάτι όπου αρχίζουν να βγάζουν τα ρούχα τους, να χαϊδεύονται και να φιλιούνται.

Ωστόσο, αν νομίζετε ότι οι ερωτικές τους σκηνές περιορίστηκαν μόνο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων κάνετε λάθος καθώς ο Levine εκτός από τα μάτια του, δεν μπορούσε να πάρει και τα χέρια του πάνω από την Anne: όση ώρα περίμεναν να γυριστεί η επόμενη σκηνή, αγκαλιάζονταν και φιλιούνταν συνεχώς, δείχνοντας πόσο ερωτευμένοι είναι μεταξύ τους.


Οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά σε πάρτι του SportsIllustrated και έκτοτε είναι αχώρι��τοι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top