«Μου είχαν πει ότι η Μανωλίδου είναι ξινή»

Tι αποκαλύπτει ο παρ´ολίγον νικητής του master chef

«Μου είχαν πει ότι η Μανωλίδου είναι ξινή»

Στην αρχή μας είχε δώσει την εικόνα ενός ήπιου, χαμηλών τόνων παίκτη, ενός συνηθισμένου ριάλιτι μαγειρικής. Όταν όμως το master chef τελείωσε, με τα γνωστά αποτελέσματα, ο Μιχάλης Καλαβρυνός τα είπε κανονικότατα.

Χωρίς κανέναν φόβο, αλλά όπως φάνηκε με πολύ πάθος, ο παρ’ ολίγον νικητής του master chef μίλησε κατ’ αρχήν για την Ευγενία Μανωλίδου: «Ακούγαμε πολλά για εκείνη, πριν το παιχνίδι, ότι ήταν «ξινή», για παράδειγμα, αλλά συναντήσαμε μία εντελώς διαφορετική γυναίκα. Πολύ γλυκιά, μας έδινε πολύ καλές συμβουλές, όπως για το τι πρέπει να προσέξουμε μετά το παιχνίδι».

Για τον νικητή του master chef: «Του Άκη του αρέσει να είναι ηγέτης. Εγώ δεν πίστευα ότι υπήρχε κάποιος λόγος να πάω εκεί και να το παίξω ηγέτης σε κάποιους ανθρώπους που δεν τους ήξερα. Δεν ήταν ούτε η κουζίνα μου, ούτε οι βοηθοί μου, αλλά ήμασταν κάποια παιδιά που πήγαμε εκεί απλώς για να διαγωνισθούμε. Πήγα να αποδείξω αυτό που μπορώ να κάνω στην μαγειρική και μέχρι εκεί».

Για τα λεφτά που επρόκειτο να μοιραστούν: «Είχαμε κανονίσει ότι, όποιος από τους δυο μας νικήσει, θα κάνει δώρο στον άλλο ένα ταξίδι γευσιγνωσίας στην Ισπανία. Ο Άκης μου πρότεινε να μοιραστούμε τα χρήματα, αλλά του είπα ότι δεν θέλω. Κέρδισε εκείνος, τελείωσε. Θα πάμε το ταξίδι στην Ισπανία, αλλά από εκεί και πέρα δεν θέλω κάτι άλλο».

Για το εάν το επάγγελμα του σεφ, αποφέρει στον ενδιαφερόμενο, χρήματα: «Το επάγγελμά μας έχει γίνει λίγο… σούπα! Στην σχολή ήμασταν 27 άτομα, αλλά συνεχίζουν μόνον οι δύο! Είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά. Αυτό είναι το κακό που έχει γίνει με την τηλεόραση. Έβλεπαν, για παράδειγμα, την Βέφα που μαγείρευε με τα βραχιόλια, τα δαχτυλίδια και το τέλειο μαλλί και νόμιζαν ότι έτσι είναι οι σεφ! Αλλά έχει κάνει και καλό η τηλεόραση. Έχει ανοίξει το μυαλό του Έλληνα, γιατί στο θέμα της διατροφής είναι κολλημένος σε κάποια πράγματα».

Και κατέληξε: «Από την σχολή μαγειρικής βγαίνει ένα… τίποτα! Στην δική μου την σχολή, που ήταν ιδιωτική, ούτε να κόβει κρεμμύδια δεν ήξερε κανείς! Αυτό που παίζει ρόλο είναι, εάν είσαι τυχερός και έχεις όρεξη να δουλέψεις, να γνωρίσεις κάποιους ανθρώπους στο επάγγελμά σου. Έτσι, έκανα την πρακτική μου και μετά πήγα στην Κύπρο. Εκεί έμαθα ό,τι έμαθα».

Ο Μιχάλης Καλαβρυνός μεγάλωσε στην Πτολεμαϊδα όπου ζει πλέον μόνιμα και σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς.

Πηγή: Περιοδικό ΕΓΩ Weekly

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top