Ποιες επώνυμες εμφανίστηκαν με το ίδιο Mc Queen φόρεμα;

Κάντε κλικ και δείτε

 Ποιες επώνυμες εμφανίστηκαν με το ίδιο Mc Queen φόρεμα;

Την αρχή την έκανε η Victoria Beckham τον Μάρτιο του 2009: γνωστή για τη λατρεία της στη μόδα, η πρώην «Spice Girl» επέλεξε να ντύσει το αδύνατο και γυμνασμένο κορμί της με ένα φόρεμα Alexander McQueen το οποίο είχε επιλέξει ώστε να βγει για δείπνο στο Λονδίνο. Δυο χρόνια μετά, η Κim Kardashian, φόρεσε ακριβώς το ίδιο φόρεμα, αλλά αυτή τη φορά για επαγγελματικό σκοπό. Ποζάροντας όρθια σε αποβάθρα του μετρό, η χυμώδης Kim προωθεί τη διαφημιστική καμπάνια του νέου της ριάλιτι show.


Ωστόσο, μπορεί οι δυο fashionistas να φόρεσαν το ίδιο ακριβώς φόρεμα, αλλά υπάρχουν μερικές λεπτομερειες που κάνουν τη διαφορά: η πρώτη είναι ο διαφορετικός τους σωματότυπος.Πολύ αδύνατη- έως ανορεξική- η Victoria, καμπυλογραμμόγλουτη και χυμώδης η 29χρονη Kardashian, δίνοντας μια διαφορετική νότα στο εντυπωσιακό φόρεμα που τονίζει τόσο όσο πρέπει τις καμπύλες που την έκαναν διάσημη.

Επίσης, μπορεί το χρώμα και το σχέδιο του φορέματος να είναι ακριβώς το ίδιο, ωστόσο οι δυο κυρίες επέλεξαν διαφορετικό μήκος. Midi λίγο πιο πάνω από τα γόνατα το είχε φορέσει δυο χρόνια πριν η κοντοκουρεμένη «Posh», μακρύ μέχρι τους αστραγάλους το λάνσαρε η Kim.


Κοινή συνισταμένη και ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια του φορέματος, το σχέδιο που σχηματίζει στη μέση, το οποίο αν παρατηρήσετε καλά, μοιάζει με κλεψύδρα, η οποία αντικειμενικά αναδεικνύεται εντονότερααπό την Kardashian, λόγω των καμπυλών της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top