Μενεγάκη - Μπαρμπαρίγου: συναντήθηκαν μετά από δύο χρόνια

Ανοίξτε τις σαμπάνιες! Της γνώρισε και τον Ματέο

Μενεγάκη - Μπαρμπαρίγου: συναντήθηκαν μετά από δύο χρόνια

Μα είναι δυνατόν να συναντιούνται μετά από 2 χρόνια η Ελένη Μενεγάκη και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και να μην έχουμε ανοίξει ήδη τις σαμπάνιες; Αν και κανονικά θα έπρεπε να έχουν πέσει και πυροτεχνήματα, μιας και η παρουσιάστρια γνώρισε στην μαγείρισσα που την άφησε στα κρύα του λουτρού και τον Ματέο Παντζόπουλο!

Σύμφωνα με το «People», το βράδυ των Θεοφανείων η Ελένη, ο Ματέο και μερικοί φίλοι (βλέπε Κουτσογιαννόπουλος, Μαζωνάκης, Πανάς και Σύρακα) βρέθηκαν στο νέο ιταλικό εστιατόριο του Ψυχικού, το «Adamo» (βλέπε πρώην «Διόσκουροι»). Καλά θυμάστε: σας το είχαμε γράψει ότι μετά το ρομαντικό ραντεβού στο σινεμαδάκι της λεωφόρου Κηφισίας η παρουσιάστρια και ο καλός της πήγαν για δείπνο...

Γύρω στις 23:00, λοιπόν, ανοίγει η πόρτα του εστιατορίου και ποιά μπαίνει μέσα; Η «βασίλισσσα» ντε! Η οποία -κατά το δημοσίευμα πάντα- δεν είδε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και τον σύζυγό της, Μανώλη, που ήδη κάθονταν σε κάποιο από τα τραπέζια, μέχρι που ο (αναθεματισμένος) υπεύθυνος έβαλε την παρέα της Ελένης δίπλα στην Αργυρώ!

Τι να σου κάνει η μία και τι η άλλη; Να συνεχίσουν το «δεν σε είδα χρυσό μου»; Να αρχίσουν «πόλεμο» με τα κουβέρ και τα μαχαιροπίρουνα; Α πα πα...

Αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν οι δύο πάλαι ποτέ συνεργάτιδες, ξεχνώντας τα μίση τ��υ παρελθόντος! Ποιά μίση; Π.χ. το ότι η μαγείρισσα παράτησε τον «Καφέ» μεσούσης της σεζόν και βρέθηκε στους απέναντι Καραμεροχαριτάτους (πριν λακίσει και από εκεί).

Μετά τις εκατέρωθεν αγάπες και φιλοφρονήσεις, η Ελένη -λέει- φώναξε τον Ματεό για να τον γνωρίσει στην Αργυρώ. Εξ αποστάσεως σίγουρα θα γνωρίζονταν - να μην τα πουν και από κοντά; Ο Μάκης, συνεχίζει το δημοσίευμα, παίνεψε την μαγείρισσα για τις ικανότητές της, λέγοντας πως η Ελένη λέει συχνά πυκνά πως το τάδε ή το δείνα φαγητό δεν μοιάζει με της Αργυρώς.

«Θέλω εδώ και πολύ καιρό να έρθω στο μαγαζί σου, αλλά δεν ήθελα να γίνουμε θέμα, να μαζευτούν δημοσιογράφοι και κάμερες και να σχολιάζουν διάφορα», φέρεται να είπε η παρουσιάστρια στην μαγείρισσα.

Ενώ τώρα που βρεθήκατε σε άλλο εστιατόριο δεν γίνατε θέμα Ελένη μας; Σε όλα τα περιοδικά για το reunion διαβάζουμε!

Να πας στης Αργυρώς και γρήγορα! Δεν είδες οι Σκορδαλιαγκέοι τι ωραία το έπαιξαν μετά την αποχώρησή της από τους Καραμεροχαριτάτους; Στης Αργυρώς μετά του Μπούτου πήγαν και νααααα (με το συμπάθιο) τα δημοσιεύματα και τα σενάρια για πιθανή συνεργασία! Κι εσύ, η «βασίλισσα», ψάχνεις ακόμα πού πήγανε τα νούμερα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top