Travolta-Preston: οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό τους

«Μας έδωσε σκοπό στη ζωή, είναι ένα θαύμα»

Travolta-Preston: οι πρώτες φωτογραφίες με το μωρό τους

John Travolta και Kelly Preston, φωτογραφίζονται για πρώτη φορά με το «θαύμα» τους. Ο λόγος για τον νεογέννητο Benjamin, τον οποίο συστήνουν στον κόσμο με μεγάλη περηφάνια, μιας και όπως λένε ο ερχομός του ύστερα από τρία χρόνια συνεχόμενων προσπαθειών «Έφερε στο σπίτι μας ένα πνεύμα ανανέωσης και μας έδωσε καινούργιο νόημα».

Ο 56χρονος Travolta που τον Ιανουάριο του 2009 έχασε ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς τον 16χρονο γιο του Jett, εξήγησε στο αμερικανικό περιοδικό «Hello» ότι ο μόλις δυο μηνών Benjamin, τους βοήθησε να θεραπευτούν από την οδυνηρή απώλεια του πρωτότοκου τους: «Ο γιος μας, μας “ανεβάζει”. Ειδικά όταν μας χαμογελά και κάθεται ήρεμος στα χέρια μας».


Μπορεί ο νεογέννητος Benjamin να έφερε ξανά τη χαρά στο σπίτι των Travolta, όμως ποτέ όπως λένε δεν σταμάτησαν να σκέφτονται καθημερινά τον αδικοχαμένο Jett: «όλες μας οι αναμνήσεις, συνδέονται με τον Jett τα τελευταία 18 χρόνια. Οι φωτογραφίες μας, τα σπίτια μας, τα ταξίδια μας. Είναι κάτι που ποτέ δεν θα ξεχάσουμε» εξηγεί ο 56χρονος Travolta.

Εξίσου ευτυχισμένη νιώθει και η 46χρονη Preston, που όπως δήλωσε στο περιοδικό: «με το που μου τον έφερε ο John στην αγκαλιά μου, και τον κράτησα, ένιωσα κάτι μαγικό. Η καρδιά μου έλιωσε».


Εκτός από τους δυο ευτυχείς γονείς, κατενθουσιασμένη με τη νέα άφιξη είναι και η 10χρονη κόρη του ζευγαριού Ella, που όπως λέει η μαμά της: «με το που είδε τον Benjamin, τον ερωτεύτηκε. Δεν σταματά να τον φιλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top