Λάμπης Λιβιεράτος: εθεάθη με ξανθιά παρουσία στο θέατρο

Που ήταν η Εύη Αδάμ;

Λάμπης Λιβιεράτος: εθεάθη με ξανθιά παρουσία στο θέατρο

Με νεαρή ξανθιά γυναίκα εθεάθη ο Λάμπης Λιβιεράτος σε θεατρική παράσταση. Ο τραγουδιστής, πέρασε χωριστά τις γιορτές με την Εύη Αδάμ προκειμένου να σκεφτούν και να πάρουν κάποιες αποφάσεις.


Έχοντας μιλήσει και στο παρελθόν για τον τσακωμό του με την Εύη Αδάμ, είχε πει ότι: «Με έναν άνθρωπο ειδικά όταν περνάνε τα χρόνια, και είσαι μαζί του, πια γίνεσαι ένα με αυτόν, μοιράζεσαι πολλέςστιγμές της καθημερινότητας σου, είναι πολύ φυσιολογικό να υπάρχουνε και συγκρούσεις. Οι συγκρούσεις αυτές πρέπει πάντα να είναι μέχρι ένα όριο, να μην ξεπερνάνε κάποια όρια, και όταν δούμε ότι αυτές οι συγκρούσεις πυκνώνουν πια, και κάνουν τη ζωή και των δυο δύσκολη, θα πρέπει να υπάρχει λογική και σωφροσύνη να βρίσκεται μια μέση λύση, που θα είναι καλή για όλους».


Μάλιστα, δεν είχε διστάσει να παραδεχτεί ότι ο γάμος τους περνούσε κρίση: «Είχαμε πει ότι δεν ζούμε σε ροζ συννεφάκι και ότι οι σχέσεις δεν είναι πάντα αυτό που παρουσιάζεται προς τα έξω, ως το λαμπερό, χαμογελαστό ζευγάρι της διαφήμισης της οδοντόκρεμας. Δεν είναι έτσι. Οι σχέσεις έχουν σκαμπανεβάσματα, έχουν προβλήματα», είχε δηλώσει στην κάμερα του Star.


Όση ώρα πάντως ο Λάμπης Λιβιεράτος ήταν στη θεατρική αίθουσα με τη συντροφιά της ξανθιάς φίλης του, η Εύη Αδάμ βρισκόταν σε άλλη αίθουσα –κινηματογραφική αυτή τη φορά-,όπου είχε πάει με τα δυο της παιδιά προκειμένου να παρακολουθήσουν μια ταινία.


Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε να γίνει ο, τι είναι καλό για το ζευγάρι και για τα δυο τους παιδιά…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top