Ναταλία Γερμανού: «Πιστεύω το star.gr!»

Τί είπε για το επίμαχο θέμα της «αντικατάστασής» της

Ναταλία Γερμανού: «Πιστεύω το star.gr!»

«Και τώρα κατεβαίνω στον Sfera για να στριμώξω την Ναταλία Γερμανού για το θέμα της ημέρας! Ποια θέλει να της φάει την θέση;», έγραψε ο διευθυντής του ΟΚ Νίκος Γεωργιάδης στο twitter του. Και το έκανε. Την… στρίμωξε. Και η Ναταλία, ως συνεργάτιδα, αλλά προπάντων καλή φίλη του απάντησε σε όλα. «Εγώ το star.gr το πιστεύω», είπε χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό η στιχουργός, παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός και πρόσθεσε: «Και όχι μόνον το πιστεύω, αλλά θεωρώ ότι έτσι όπως ήταν γραμμένο το θέμα, φαινόταν ότι το site το ήξερε το θέμα και δεν αποτελούσε απλώς ένα οποιοδήποτε αποκύημα φαντασίας», είπε η Ναταλία στο gossip night που κάνει κάθε Τετάρτη στην ραδιοφωνική της εκπομπή με τον Νίκο Γεωργιάδη από την συχνότητα του sfera.

Η Ναταλία επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του star.gr (σ’ ευχαριστούμε Ναταλάκι για την εμπιστοσύνη, η εκτίμηση είναι αμοιβαία), αλλά εξακολουθεί και η ίδια να αναζητά διακαώς την κυρία που εποφθαλμιά την θέση της και θέλει να γίνει χαλίφισσα στην θέση της… χαλίφισσας Ναταλίας.

Εμείς, να ενημερώσουμε την Ναταλία ότι η συγκεκριμένη κυρία σκέφτεται όντως να κάνει κουβέντα με την Ρούλα Κορομηλά για την επιθυμία της να κάτσει στην άκρη του λευκού καναπέ του «Μες στην Καλή Χαρά», εάν δεν το έχει ήδη κάνει και μάλιστα με ενδεχόμενη αλλαγή όλου του πάνελ της εκπομπής! Δηλαδή, δεν θέλει να μπει μόνον στην θέση της Ναταλίας, αλλά θέλει να αλλάξει όλη την ισχύουσα ομάδα. Μάλιστα, εκτός από τον εαυτό της, έχει προτείνει ήδη και τον συμπαρουσιαστή της, (ναι έχει στο μυαλό της και το ενδεχόμενο άντρα που θα ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της), χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό εάν το έχει συζητήσει με τον ίδιο το θέμα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top