«Ας τα πεί όλα η Φαίη, εγώ δεν ξέρω τίποτα»

Λιάγκας... μαινόμενος

«Ας τα πεί όλα η Φαίη, εγώ δεν ξέρω τίποτα»

Δεν τους έφτανε που είναι μαζί στο σπίτι, μαζί και στο Πρωινό mou, ήθελαν να κάνουν μαζί ΚΑΙ την ραδιοφωνική εκπομπή.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε την φαεινή ιδέα να καλέσει στο στούντιο του Real Fm την συμπαρουσιάστριά του και όλως τυχαίως γυναίκα του Φαίη Σκορδά, για να σχολιάσουν από κοινού την επικαιρότητα. Τι το’ θελε; Μες στην καλή χαρά ξεκίνησαν, σχεδόν τσακωμένοι κατέληξαν.

Το θέμα έχει ως εξής: Η εκπομπή ξεκίνησε με τον Γιώργο Λιάγκα και την Ελεάννα Τρυφίδου να παροτρύνουν τους ακροατές να στείλουν τα μηνύματα με τα ερωτήματά τους στην Φαίη Σκορδά. Ποια μηνύματα… Οι ακροατές άρχισαν να «οργιάζουν» με sms και μηνύματα στον υπολογιστή ότι η Φαίη είναι φοβερή, η Φαίη είναι καταπληκτική, είναι κούκλα, έχει έξυπνο βλέμμα, είναι γλυκιά, ενώ ακόμη και τα μαλλιά της είναι πολύ πιο όμορφα σε αυτόν τον τόνο. Η Φαίη έκλεψε την παράσταση και πήρε πάνω της όλο το «παιχνίδι».

Τα ερωτήματα όχι μόνο πήγαν περίπατο, αλλά έδωσαν την θέση τους σε εγκώμια για την Lady Liaga. Ένα - δυο πράγματα την ρώτησαν επί της ουσίας: Πώς είναι ο Γιώργος στο σπίτι και με ποια κριτήρια επέλεξε τον γυναικολόγο της! Στο πρώτο, η Φαίη απάντησε ότι είναι σα να έχει ένα μωρό (τον «έστειλε» αμέσως τον Λιάγκα με αυτό που είπε) και στο δεύτερο ότι ο γιατρός που την παρακολουθεί ήταν ο γυναικολόγος της, πολύ πριν γίνει γνωστή στο κοινό.

Ο Λιάγκας, βέβαια, όλο αυτό το διάστημα είχε αρχίσει να χάνει την καλή του διάθεση και το «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» και είχε αρχίσει σιγά σιγά να εκνευρίζεται που το κοινό, αντί να θέτει ερωτήματα στην Φαίη, της έλεγε τι φοβερή και καταπληκτική που είναι. Το τελειωτικό χτύπημα ήλθε με το σχόλιο ακροατή που του είπε ότι είναι χοντρός, άσχημος, ότι πρέπει ως δημόσιο πρόσωπο να κάνει δίαιτα, ενώ ταυτόχρονα απευθυνόταν στην γυναίκα του λέγοντάς της: «Μα καλά πώς τον αντέχεις;» Η ώρα περνούσε και ο Γιώργος έβγαζε καπνούς. Από το στόμα, από τα αυτιά απ’όπου μπορεί να φανταστεί κανείς. Μέχρι που το «πέταξε»: «Ερωτήματα είπαμε να κάνετε, όχι σχόλια…»

Η Ελεάννα Τρυφίδου που κάνει μαζί του εκπομπή κάθε μεσημέρι πήρε είδηση ότι η τσαντίλα «βγαίνει» πλέον και του είπε: «Έλα, μην είσαι έτσι, δεν είναι ωραίο για το κοινό». Και ο Γιώργος, που στο μεταξύ, έβριζε από μέσα του, έκανε δήλωση-φωτιά: «Πώς είμαι δηλαδή; Ετσι είμαι εγώ. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να δώσω κανενός είδους θετική ενέργεια, την δίνει όλη η Φαίη!»

Η σπόντα δηλαδή δεν πέρασε από πάνω της, της ήλθε κατευθείαν της κοπέλας στο δόξα πατρί! Κάνει και το λάθος η Ελεάννα και την ρωτάει ποιον άνδρα θαυμάζει από την εγχώρια σοουμπιζ η Φαίη κι εκείνη απαντάει: «Μ’αρέσει ο Βασίλης Μπισμπίκης». «Γι’αυτό έρχεται κάθε μέρα ο Μπισμπίκης στην εκπομπή;», ρώτησε ο Λιάγκας.

Ένα πράγμα θα σας πούμε: Στο τέλος, την εκπομπή την έκανε η Ελεάννα με την Φαίη. Ο Γιώργος τα είχε πάρει στο κρανίο κανονικά και έλεγε ένα ναι και ένα όχι… Άλλη είναι έγκυος, άλλος έχει νεύρα. Άλλη περιμένη τον πελαργό σε δύο μήνες, άλλου του φταίνε όλα…

Αμα την ξαναφέρει, να μας «γράψετε»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top