Αποκάλυψη: «χώρισα την Madonna γιατί με εκμεταλλεύτηκε»

Ποιός πρώην «καρφώνει» την μεγάλη σταρ;

Αποκάλυψη: «χώρισα την Madonna γιατί με εκμεταλλεύτηκε»

«Χώρισα την Madonna γιατί με πλήγωσε... υπήρξα, χωρίς να το ξέρω, μέρος ενός πρόστυχου πακέτου», εξομολογήθηκε πρώην σύντροφος της «βασίλισσας της ποπ» και μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό τους!

Τις αποκαλύψεις έκανε ο ράπερ Vanilla Ice, που το 1991, σε ηλικία 24 ετών, είχε σχέση με την Madge, που τότε ήταν 33. Μια ζωή με μικρότερους η σταρ...

Το ζευγάρι χώρισε έπειτα από 8 μήνες σχέσης, ωστόσο, ουδείς έμαθε ποτέ τον λόγο. Μέχρι σήμερα, βέβαια, που ο VanillaIceαποκάλυψε στο «News Of The World» πως η αιτία ήταν το βιβλίο της Madonna «Sex», στο οποίο παρουσιάζει προσωπικές τους πόζες, αλλά και αισθησιακές φωτογραφίες με άλλους άνδρες!

«Την χώρισα όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο γιατί με πλήγωσε που υπήρξα χωρίς να ξέρω, μέρος αυτού του πρόστυχου πακέτου. Ήταν αηδιαστικό και φτηνό. Ήμασταν σε μια σχέση, όμως, φαινόταν σαν να με απατούσε με όλους αυτούς τους άνδρες», δήλωσε ο ράπερ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Madge έβγαζε φωτογραφίες και έτρεχε γυμνή γύρω γύρω, όμως, ο ράπερ δεν έδωσε σημασία. Μέχρι που είδε το βιβλίο βέβαια...

«Όταν είδα το βιβλίο ντράπηκα. Ήταν πορνό! Με συμπεριέλαβε λες ήμουν προϊόν ενός ραφιού που δεν εκτιμούσε. Αυτό ήταν και χώρισα! Μου είπε ότι δε�� έκανε σεξ με αυτούς τους άνδρες, αλλά έδειχνε ότι έκανε το αντίθετο», ανέφερε ο Vanilla Ice.

Παρά τα παράπονα, πάντως, ο ράπερ χαρακτήρισε την σχέση με την Madge ενδιαφέρουσα και κατέληξε: «ήταν μεγαλύτερη από εμένα και πολύ καλή στο κρεβάτι. Εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερη γυναίκα με την οποία είχα σχέση και αυτό ήταν εμπειρία ζωής».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top