«Φωτιά» στο Twitter της Nαταλίας Γερμανού λόγω star.gr!

Ποιά είναι η συνάδελφός της που εποφθαλμιά την θέση της;

«Φωτιά» στο Twitter της Nαταλίας Γερμανού λόγω star.gr!

Ο κακός χαμός γίνεται από το απόγευμα της Tρίτης στο Twitter της Ναταλίας Γερμανού, μετά το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr για την συνάδελφό της στον Alpha που θέλει να πάρει την θέση της! Οι... προβλέψεις για το ποιά είναι εκείνη που θέλει το πρωινάδικο δίνουν και παίρνουν, με την παρουσιάστρια να απαντά στις μαντεψιές.

«Θα δώσω μια μικρή βοήθεια κοινού: δεν την λένε Μαρία, δεν χτίζει σπίτια», γράφει μεταξύ άλλων η Ναταλία, που σε άλλο post στο Twitter της αποκλείει την Κατερίνα Καραβάτου.

Μπούχτισε σε κάποια φάση η ξανθιά, που ζήτησε να σταματήσoυν οι προβλέψεις, αλλά... μάταια.

«Φωτιές άναψες πάλι» της γράφει ο φίλος της Νίκος Γεωργιάδης, διευθυντής του περιοδικού «Ok!» και η Ναταλία του απαντά: «Εγώ; Το star.gr!».

Εμείς Ναταλία μου; Εμείς;

Η συνάδελφός σου τα κάνει αυτά, που μέχρι και στέλεχος της Κάντζας έχει διπλαρώσει μπας και κάτσει στο πλατό σου!

Όμως, ούτε η πρώτη φορά είναι, ούτε η τελευταία, που κάποιος από ένα κανάλι εποφθαλμιά την θέση ενός συναδέφλου του! Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια επιτυχημένη παρουσιάστρια και ένα concept που έχει αποδείξει ότι πάει καλά...

Άσε που στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε το περίεργο θα ήταν να μην έκανε κάνεις ακόμα και τα πιο ακραία προκειμένου να εξασφαλίσει μια καλή θεσούλα...

Αν, πάντως, Ναταλία δεν ξέρεις ή δεν έχεις καταλάβει ποιά είναι, σου ξαναλέμε τις αποκλειστικές μας πληροφορίες: καστανή δεν την λες, ούτε γεματούλα την λες, φίλη σου προσπαθεί να γίνει και έχει καλή πρόσβαση στην Ρούλα Κορομηλά.

Ποιά είναι;;;

Κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr για την παρουσιάστρια του Alpha που θέλει να γίνει Γερμανού στη θέση της Γερμανού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top