Στα «μαχαίρια» οι συντελεστές πασίγνωστης εκπομπής

Γιατί βρίζονται από το πρωί μέχρι το βράδυ;

Στα «μαχαίρια» οι συντελεστές πασίγνωστης εκπομπής

Είναι γεγονός ότι σε όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές, δουλεύουν πολύ. Και καθημερινές και σαββατοκύριακα και αργίες και γιορτές. Όμως κανείς δεν παραπονιέται γι’αυτό.

Είπαμε… «κανείς»; Λάθος. Υπάρχει μία συγκεκριμένη εκπομπή, στην οποία ο επικεφαλής έχει δώσει πολλή δουλειά στους υφισταμένους, τόσο για τις καθημερινές, όσο κυρίως για τα σαββατοκύριακα, τόσο πολύ μάλιστα που έχει «πέσει» πολλή γκρίνια από τους υπόλοιπους, γιατί έχουν «κλεισμένα» πλέον και τα Σάββατα και τις Κυριακές.

Η μία συνεργάτιδα παραπονιέται ότι δεν μπορεί να δει τον αγαπημένο της. Ο άλλος ότι δεν έχει την δυνατότητα να δει από κοντά μία παράσταση ή ένα σόου, ο επόμενος ότι θέλει να πάει για ένα φαγητό βρε αδελφέ, ενώ η τελευταία για να φτιάξει την μπούκλα στο κομμωτήριο. Ολοι οι υπόλοιποι βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ που η δουλειά δεν σταματάει την Παρασκευή, συνεπώς δεν σταματάει ποτέ.

Φόρτος εργασίας, λέει εκείνος, όχι άλλη δουλειά, απαντούν όλοι οι υπόλοιποι.

Βέβαια, όταν η συγκεκριμένη εκπομπή έχει τα θέματά της (τα εσωτερικά, τα εξωτερικά και οποιουδήποτε άλλου τύπου) και πρέπει να βελτιωθεί για το καλό της, είναι λογικό να «πέφτει» δουλειά. Τους λόγους δεν τους εξετάζουμε, αλλά όταν οι συνεργάτες αρχίζουν να τα «χώνουν» ο ένας στον άλλο, τότε παιδιά, προσέξτε μην τυχόν αυτό βγει και στον αέρα… Γιατί τότε θα έχετε πραγματικό θέμα…

Μην σας πούμε ότι η αντιπάθεια που έχει ο ένας στον άλλο ήδη βγαίνει σιγά σιγά. Με μέτρο παιδιά, με μέτρο… κρατηθείτε…ψυχραιμία...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top