«Ο άνδρας μου παίζει τέλειο... σαξόφωνο»

Πάλι καλά...

«Ο άνδρας μου παίζει τέλειο... σαξόφωνο»

Ότι παίζει εξαιρετικό σαξόφωνο το ξέραμε. Όμως, τώρα το ακούσαμε και από τα χείλη της συζύγου του. Η Hillary Clinton μίλησε για τις ικανότητες του συζύγου της Bill Clinton και πιο συγκεκριμένα για το πόσο καλά παίζει σαξόφωνο.

Η Αμερικανίδα υπουργός δήλωσε στο αραβικό δίκτυο MBC πως ο άνδρας της παίζει εξαιρετικά σαξόφωνο και ότι κάνει πρόβες σε ένα μικρό δωμάτιο του σπιτιού της. Για το τι έκανε ο άντρας της όσο ήταν πολιτικός δεν είπε πολλά. Είπε όμως ότι είναι καλός μουσικός! Πάλι καλά…

«Δεν είχε το χρόνο να ασκηθεί όταν ασχολείτο με την πολιτική κι έτσι ασχολείται τώρα που μπορεί», είπε χαρακτηριστικά η Hillary για τον άνδρα της Bill Clinton. Μάλιστα, εκτός από το σαξόφωνο και πολλά άλλα προσωπικά της στοιχεία, η Hillary αποκάλυψε και τις λεπτομέρειες της πρώτης γνωριμίας της με τον πρώην πλανητάρχη: «Παρατηρούσα ότι με κοιτούσε συνεχώς και ήταν τρομερά γοητευτικός, όπως εξακολουθεί να είναι. Τότε του είπα: θα πρέπει να συστηθούμε», τόνισε.

Όμως, η Hillary δεν περιορίστηκε στον σύζυγο-κολώνα, που αν μη τι άλλο παίζει καλό σαξόφωνο, αλλά μίλησε και για τον ρόλο της ως πεθερά πλέον, αφού αναφέρθηκε και στον άνδρα της κόρης της, τον χρηματιστή Μαρκ Μεζβίνσκι, τον οποίο χαρακτήρισε ως τέλειο.


«Είμαστε πολύ ευτυχείς», σημείωσε η Hillary αναφέροντας πως το ζευγάρι γνωριζόταν από παιδιά.Τέλος, η ίδια αποκάλυψε πως δεν πρόκειται να υποβάλλει ξανά υποψηφιότητα για τις προεδρικές εκλογές.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top