H νέα αδυναμία της Ελένης Μενεγάκη είναι... «ζουμερή»

Γιατί άραγε;

H νέα αδυναμία της Ελένης Μενεγάκη είναι... «ζουμερή»

Από την εταιρεία ρούχων και αξεσουάρ Juicy Couture ήταν και την Δευτέρα και την Τρίτη το ρούχο που επέλεξε να φορέσει η Ελένη Μενεγάκη, στον Καφέ με την Ελένη. Όπως φαίνεται, τα Juicy αποτελούν την νέα αδυναμία της παρουσιάστριας.

Την Δευτέρα (10/01), η Ελένη φορούσε μπλε μπλούζα με στρας και ροζ λεπτομέρειες και στενό τζίν. Μάλιστα, στην μπλούζα υπήρχε και το λογότυπο της εταιρείας. Την Τρίτη (11/01) φόρεσε και πάλι ρούχο από τον συγκεκριμένο Οίκο: Λευκό μπλουζάκι με μαύρη στάμπα-σκύλο και γκρι πλισέ μίνι φούστα, όλα Juicy Couture. Την εμφάνισή της συμπλήρωναν μαύρες biker μπότες μέχρι την μέση της γάμπας, Herve Guyer.

«Φόρεσα τα σχολικά μου σήμερα, της ηλικίας μου, καταλαβαίνετε…» είπε χαριτολογώντας η Ελένη, την οποία το συγκεκριμένο ντύσιμο πάντως, εκτός του ότι όντως την «μίκραινε», αναδείκνυε ακόμη περισσότερο την διαφορά του σώματός της σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς είναι πολύ πιο αδύνατη από άλλες τηλεοπτικές σεζόν.

Η κουβέντα για τα ρούχα δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτά που φορούσε η Ελένη, αλλά επεκτάθηκε και στις στιλιστικές επιλογές των υπολοίπων συνεργατών της, που εμφανίστηκαν φουλ στα καρώ!

Για το πορτοκαλί ρολόϊ, δεν το συζητάμε. Αυτό δεν βγαίνει με τίποτα από το χέρι της. Εχει γίνει ένα με αυτό, έχει κολλήσει επάνω του. Και με του��λέτα να εμφανιστεί, το πορτοκαλί ρολόϊ, εκεί θα είναι...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top