Μάρω Λύτρα: «με τον Αμανατίδη ��κέφτηκα να κάνω παιδί»

Η ερωτική της ζωή και η αποχώρηση από το Facebook

Μάρω Λύτρα: «με τον Αμανατίδη σκέφτηκα να κάνω παιδί»

«Είμαι παθιασμένη με κάποια πράγματα... Κάποια στιγμή δεν είχα ποτήρια επειδή τα έσπαγα», είπε η Μάρω Λύτρα και αποκάλυψε πως θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδάκι, ωστόσο, κανένας από τους άνδρες που πέρασαν από την ζωή της δεν την έκανε να αισθανθεί έτσι.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Μάρω μίλησε για την μητρότητα: «θέλω πάρα πολύ να κάνω ένα παιδάκι. Δεν θέλω όταν γεράσω να σκεφτώ «γιατί δεν έκανα ένα παιδάκι». Ξαφνικά, όσο μεγαλώνεις, νιώθεις σαν ένα κενό το οποίο πια δεν στο γεμίζει ούτε η δουλειά», είπε χαρακτηριστικά.

Κι ενώ οι θυελλώδεις έρωτές της έγιναν πρωτοσέλιδα ξανά και ξανά, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε πως δεν υπήρξε κάποιος άνδρας ο οποίος την έκανε να αισθανθεί την ανάγκη να κάνει παιδί. Ωστόσο, αποκάλυψε πως όσο είχε σχέση με τον Γιάννη Αμανατίδη σκεφτόταν το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα, ωστόσο, ο χωρισμός την πρόλαβε.

Ούσα μία από τους επώνυμους που χρησιμοποιούν το Ίντερνετ για να επικοινωνούν με τους θαυμαστές τους, η Μάρω παραδέχθηκε πως «κόλλησε» με το Facebook, προσθέτοντας πως αποφάσισε να το εγκαταλείψει γιατί έκανε add κάποια άτομα που της έγραφαν πρόστυχα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top