Μ.Ιωαννίδου:Κινδυνεύω να χάσω το εξοχικό του Φρέντυ

”Δεν παντρεύομαι γιατί θέλω να παρεμείνω Γερμανού”

Μ.Ιωαννίδου:Κινδυνεύω να χάσω το εξοχικό του Φρέντυ

Η Μαρία Ιωαννίδου, μιλώντας στην εκπομπή Super Star, αποκάλυψε ότι έχει οικονομικές εκκρεμότητες και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της.

«Από επιπολαιότητα. Είμαι επιχειρηματίας, συντηρώ 15 άτομα προσωπικό για τις σχολές. Είμαι σε δύσκολη θέση, θα χάσω λεφτά, μπορεί να χάσω και το σπίτι μου». Πρόκειται για το εξοχικό του Φρέντυ Γερμανού.

«Ήταν δώρο του Φρέντυ. Υπάρχουν ήχοι του Φρέντυ μέσα σε αυτό, ανάσες του. Αν συμβεί, θα πονέσω πολύ», είπε η κ. Ιωαννίδου και υποστήριξε ότι υπή��ξε ένας άνθρωπος που διαχειριζόταν τα οικονομικά της και την πρόδωσε.

Η Μαρία Ιωαννίδου προσπερνά τις δύσκολες στιγμές που ήρθαν στη ζωή της από τον καρκίνο και δίπλα της ήταν πάντα ο επί χρόνια σύντροφός της. «Ξεκινάω μια καινούρια διαδρομή. Η σχέση μου με τον Δημήτρη είναι δοκιμασμένη. Ακόμα και όταν από την αρρώστια δεν ήμουν όμορφη εκείνος όμορφη με έβλεπε. Το αξίζει να πάρει ένα δώρο»,λέει δείχνοντας το δαχτυλίδι στο χέρι της.

«Είναι κάτι σαν αρραβώνας. Συμβολικό είναι. Δεν θα κάνουμε γάμο. Για πολλούς λόγους. Εγώ θέλω να παραμείνω Γερμανού», καταλήγει η κα Ιωαννίδου, ενώ μιλώντας για το σώου χορού δηλώνει ότι θα ήθελε να είναι στην κριτική επιτροπή. «Μακάρι. Το εύχομαι, το δικαιούμαι, το θέλω και επιμένω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top