Michael Douglas: «νίκησα τον καρκίνο»

Η πρώτη εξομολόγηση του ηθοποιού για την υγεία του

Michael Douglas: «νίκησα τον καρκίνο»

«Οι πιθανότητες είναι με το μέρ��ς μου τώρα που ο όγκος έφυγε και, από όσα έχω μάθει για την αρρώστια μου, μπορώ να πω ότι νίκησα τον καρκίνο», εξομολογείται στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από μήνες χημειοθεραπείας και φαρμακευτικής αγωγής ο Michael Douglas.

Μιλώντας στην εκπομπή «Today Show» του Matt Lauer, που θα προβληθεί αργότερα σήμερα, ο 66χρονος ηθοποιός μιλά για την περιπέτειά του και επισημαίνει ότι άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόταν για την ζωή.

«Όταν περνάς κάτι τέτοιο έχεις μεγαλύτερη συνείδηση για το χρόνο που έχεις και για το πώς πρέπει να συνεχίσεις να τον γεμίζεις», αναφέρει μεταξύ άλλων και τονίζει πως πλέον εκτιμά περισσότερο την οικογένειά του.

Η σύζυγός του, Catherine Zeta Jones και τα δύο του παιδιά, ο 10χρονος Dylan και η 7χρονη Carys, στάθηκαν στο πλευρό του: «η επιρροή της οικογένειάς μου, των φίλων και των θαυμαστών μου με ακούμπησε όσο δεν φανταζόμουν ποτέ... μου έδωσαν μια νέα θεώρηση για το πόσο πολύτιμοι είναι», αναφέρει.

Αν και οι γιατροί του έχουν επισημάνει πως ο καρκίνος μπορεί να επιστρέψει όπως ακριβώς εξαφανίστηκε, ο Douglas δηλώνει αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να τον νικήσει, κατηγορώντας για την ασθένειά του τις καταχρήσεις που έκανε στη ζωή του, το κάπνισμα και το αλκοόλ.

«Είμαι 66 τώρα, αλλά είμαι πολύ τυχερός. Η μητέρα μου είναι 88 και ο πατέρας μου 94. Όπως καταλαβαίνετε νιώθω πολύ καλά για τα γονίδιά μου», σημειώνει επίσης, μεταξύ σοβαρού και αστείου.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top