Ελένη Μενεγάκη: τι έκανα σήμερα στις 05:00 τα χαράματα

«Καλέ τρελάθηκα», αναφώνησε η παρουσιάστρια!

Ελένη Μενεγάκη: τι έκανα σήμερα στις 05:00 τα χαράματα

Αποκαλύψεις για το πού ήταν και τι έκανε σήμερα στις 05:00 το πρωί έκανε η Ελένη Μενεγάκη, ξεκινώντας την σημερινή της εκπομπή! Όχι, δεν γύριζε από κάποια βραδινή έξοδο η παρουσιάστρια... στο σπίτι της ήταν και θέλησε να πει σε όλους τι κάνει τις «μεγάλες» ώρες.

Από το μαύρο χάραμα ξύπνησε σήμερα το Λενάκι, όχι επειδή το συνηθίζει ή επειδή είχε να απλώσει την μπουγάδα, αλλά επειδή πονούσε το αυτί ενός από τα παιδιά της. Αφού το κανάκεψε, τι να κάνει η έρμη η μάνα; Να πέσει πάλι να κοιμηθεί; Αδύνατο��! Οπότε σκέφτηκε να κάνει κάτι πιο... εποικοδομητικό και άνοιξε την τηλεόραση.

«Άνοιξα την τηλεόραση και έψαξα να βρω κάτι καλό να περάσει η ώρα μου, μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό», είπε η ίδια και ,ευτυχώς, ανακουφιστήκαμε γιατί νομίζαμε ότι θα έβλεπε τίποτα «ροζ» ή σόκιν. Μια «βασίλισσα» να δει τέτοια; Jamais!

Βρήκε, όμως, κάτι πιο ενδιαφέρον η Ελένη: ντοκιμαντέρ με θέμα... τις πλαστικές επεμβάσεις! Μα να μην το δεις αυτό το πρόγραμμα; Να το δεις! Το καθημερινό άγχος της μέσης Ελληνίδας νοικοκυράς αυτό είναι: οι πλαστικές επεμβάσεις και πώς γίνονται!

«Παιδιά αγριεύτηκα μέσα στη νύχτα! Έδειχνε μια κοπέλα που νόμιζε ότι ήταν ωραία αλλά στα δικά μου μάτια ήταν αγριευτική», είπε η Ελένη και -σας παρακαλούμε δηλαδή- το «αγριευτική» κάντε πως δεν το είδατε.

Γνώστης του θέματος αποδείχθηκε ο Νίκος Μουτσινάς, που ρώτησε αν η πρωταγωνίστρια ήταν η ξανθιά με το μακρύ μαλλί ή η μελαχρινή (!) και τότε η παρουσιάστρια πήρε ακόμα περισσότερη φόρα, λέγοντας πως η εν λόγω κοπέλα είχε κάνει δεκάδες επεμβάσεις...

Η Ελένη αποκάλυψε αυτό που την τάραξε περισσότερο: «αυτή έκανε ένα που δεν ήταν πολύ εύκολο, περνούσε και μέσα από τα γεννητικά της όργανα, γιατί ήθελε να κάνει το χώρισμα ανάμεσα στα μπούτια», είπε χαρακτηριστικά και ζήτησε να... ανοίξει το πλάνο για να μας δείξει. «Καλέ τρελάθηκα! Καλέ ποιός θα το δει; Πόσο κοντό να βάλεις; Να, έβαλα σήμερα κοντό, βλέπεις τίποτα;», ρώτησε το πάνελ.

Και το παραλήρημα της πλαστικής δεν τελείωσε εδώ, αφού η παρουσιάστρια δήλωσε έξαλλη με την λεύκανση στο κέντρο του... πωπού (για να το πούμε πιο κόσμια) που έκανε η πρωταγωνίστρια. «Γιατί πάει και το κάνει μωρέ; Πώς κυκλοφορεί αυτή; Πετάει προβολέα;», ρώτησε μεταξύ άλλων και επανέλαβε ότι... τρελάθηκε!

Πάντως, με τόσες απορίες που έχει για τις πλαστικές, θα μπορούσε να πάρει ένα τηλεφωνάκι τον κουμπάρο Ανδρέα Φουστάνο να τις λύσει να τελειώνουμε...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top