Χώρισε λόγω τρίτου προσώπου η Shakira!

Ποιός ποδοσφαιριστής φέρεται να μπήκε στην 11χρονη σχέση της

Χώρισε λόγω τρίτου προσώπου η Shakira!

Είδηση - «βόμβα» έσκασε στην showbiz, καθώς η Shakira αποκάλυψε τον χωρισμό της από τον Antonio de la Rua έπειτα από 11 χρόνια σχέσης! Μάλιστα, τα «πηγαδάκια» έχουν πάρει φωτιά καθώς από τον περασμένο Αύγουστο -οπότε και χώρισε το ζευγάρι- οι φήμες θέλουν την Shakira να έχει ερωτευθεί τον άσο της Μπαρτσελόνα Gerard Pique!

«Τον Αύγουστο αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε. Όλο αυτό το διάστημα όμως, συνεχίσαμε να δουλεύουμε μαζί, χέρι - χέρι. Είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλο», έγραψε η Κολομβιανή σταρ στην προσωπική της ιστοσελίδα και άφησε τους πάντες άφωνους.

Στο παρελθόν, η Shakira είχε δηλώσει επανειλημμένα τρισευτυχισμένη στο πλευρό του αγαπημένου της -δικηγόρου και γιού του πρώην προέδρου της Αργεντινής Fernando de la Rua- και έτοιμη να γίνει μανούλα, απορρίπτοντας παράλληλα κάθε ενδεχόμενο γάμου.

«Θεωρούμε προσωρινό αυτό το χωρισμό και τον βλέπουμε ως μια περίοδο προσωπικής αναζήτησης, συνεχίζοντας να είμαστε συνεργάτες στην δουλειά και την επαγγελματική μας ζωή γενικότερα», πρόσθεσε στο μήνυμά της η τραγουδίστρια, που έχει ως μάνατζερ τον πρώην -πλέον- αγαπημένο της.

Πάντως, άτομα από το περιβάλλον της αποκλείουν το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες των τελευταίων μηνών που θέλουν την σταρ στο πλευρό του Gerard Pique.

Το ενδιαφέρον σ��ην υπόθεση είναι ότι τον Αύγουστο, οι παπαράτσι είχαν «τσακώσει» την τραγουδίστρια και τον ποδοσφαιριστή σε ξενοδοχείο της Ιμπίζα, πυροδοτώντας τις φήμες για ειδύλλιο. Σύμφωνα με όσα λέγονται, Shakira και Gerard γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του clip για το «Waka Waka», του τραγουδιού για το Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής.

Που μπερδεύτηκε το πράγμα; Στο ότι είχαμε δει στις αρχές Αυγούστου τον 23χρονο ποδοσφαιριστή να φιλιέται και να αγκαλιάζεται στην Μύκονο με την συνομήλική του Nuria Tomas! Βέβαια, ποτέ δεν είναι αργά για έναν καινούργιο έρωτα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top