Σε ποιόν επώνυμο ανήκει το ακριβότερο γκαράζ στον κόσμο;

Κάντε κλικ και δείτε τον «παράδεισο» σε τέσσερις τροχούς!

Σε ποιόν επώνυμο ανήκει το ακριβότερο γκαράζ στον κόσμο;

Την πανάκριβη συλλογή του από αυτοκίνητα παρουσιάζει για πρώτη φορά ο Ralph Lauren! Δίπλα στο σπίτι του στην Νέα Υόρκη, ο σχεδιαστής έχει το γκαράζ των εκατομμυρίων, μόνο που δεν το λες γκαράζ αλλά... μουσείο αυτοκινήτων, καθώς τα οχήματα που διαθέτει είναι μερικά από τα πιο ακριβά και περιζήτητα στον κόσμο.

Ο Lauren άνοιξε την πόρτα του γκαράζ του στο περιοδικό «Vanity Fair», το οποίο και απαθανάτισε τα περίπου 60 αμάξια που έχει στην κατοχή του. Μάλιστα, ο χώρος είναι χωρισμένος ανά... μάρκα, υπάρχει δηλαδή αίθουσα με Ferrari, μία άλλη για Mercedes και πάει λέγοντας!

Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε τι περιλαμβάνει μεταξύ άλλων η συλλογή του σχεδιαστή: Ferrari Testa Rossa του 1958, Bugatti Type 57SC Atlantic (η αξία της υ��ερβαίνει τα 40 εκατομμύρια), Bugatti Type 59 Grand Prix, Alfa Romeo Mille Miglia roadster του 1938, Mercedes-Benz SSK Count Trossi roadster του 1930 (μοναδική στον κόσμο), Jaguar XKSS του 1957, McLaren F1, Blower Bentley του 1929, Ferrari 250 GT και Lamborghini Reventon roadster (η μόνη που υπάρχει στις ΗΠΑ).

Όλα τα αυτοκίνητα είναι σε άριστη κατάσταση και έτοιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή για... βόλτα, αρκεί να το θελήσει ο ιδιοκτήτης τους. Ο σχεδιαστής, πάντως, τα προσέχει σαν τα μάτια του! Μάλιστα, το γκαράζ του ονομάζεται DAD, «πατέρας» δηλαδή, και προέρχεται από τα αρχικά των ονομάτων των τριών παιδιών του, David, Andrew και Dylan.

Δείτε το γκαράζ του Ralph Lauren!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top