Αφιέρωση Ρέμου στον Αρναούτογλου: για τις παλιές αγάπες μη μιλάς

Βαρύς νταλκάς τον βάρεσε τον παρουσιαστή...

Αφιέρωση Ρέμου στον Αρναούτογλου: για τις παλιές αγάπες μη μιλάς

Τραγούδι όλο νόημα αφιέρωσε ο Αντώνης Ρέμος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που βρέθηκε πρώτο τραπέζι πίστα για να διασκεδάσει. «Για τις παλιές αγάπες μη μιλάς, στα πιο μεγάλα θέλω κάνουν πίσω...», ήταν οι στίχοι που τραγούδησε ο Αντώνης για τον παρουσιαστή και το πιάσαμε το υπονοούμενο! Άσε που στο ίδιο τραπέζι ήταν και ο Γιάννης Λάτσιος...

Ο Γρηγόρης ζήτησε παραγγελιά από τον Αντώνη και εκείνος δεν ��ου χάλασε χατίρι. «Ο Γρηγόρης θέλει ένα τραγούδι, ένα τραγούδι που λέει μια ιστορία για όλους τους άνδρες που είμαστε απόψε εδώ», είπε ο τραγουδιστής και άρχισε να τραγουδά.

Δώστου «δεν άντεξαν μαζί και χάθηκαν μακριά» ο Αντώνης, δώστου ξεφύσημα, τσιγάρο και ποτό ο Γρηγόρης... Από κοντά και ο Λάτσιος βέβαια, που δεν καψουρεύτηκε εξίσου με τον Γρηγόρη, αλλά σε κάποια παλιά αγάπη θα πήγαινε κι αυτουνού το μυαλό!

Στην μαύρη την κατάθλιψη έπεσε ο παρουσιαστής μετά το επεισόδιο 3.821 στη σχέση του με την Νάντια Μπουλέ, με την οποία οι φήμες τον θέλουν πλέον χωρισμένο. Ποιά φορά χωρισμού είναι αυτή ρε παιδιά; Γιατί έχουμε χάσει το μέτρημα, όχι τίποτε άλλο...

Στο τέλος του τραγουδιού ο Γρηγόρης δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να πει: «αυτό ήταν, οι στίχοι τα είπαν όλα»! Οι στίχοι τα είπαν, το πρόσωπο τα άκουσε άραγε; Για να μην αρχίσουμε τις ερωτήσεις για το ποιά είναι τα πιο μεγάλα θέλω στα οποία έκαναν πίσω οι παλιές αγάπες, όπως λέει και το άσμα.

Πριν ο Αντώνης πει Sinatra, πάντως, ο παρουσιαστής είχε βαρύ νταλκά: έπινε, κάπνιζε και δώστου... Βρε λες να διάβασε τα δημοσιεύματα που θέλουν την Νάντια να τον έχει ξεπεράσει; Μπαααα... Τα ίδια δημοσιεύματα λένε ότι ο ίδιος βγαίνει με Θεσσαλονικιά, κόρη γνωστού επιχειρηματία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top