Γνωστός ηθοποιός ντύθηκε... μπαλαρίνα!

Τρέλα με την μαύρη στολή...

Γνωστός ηθοποιός ντύθηκε... μπαλαρίνα!

Την κοιλιά τους κρατούσαν από τα γέλια οι θεατές της εκπομπής Saturday Night live, που είδαν τον Jim Carrey να ντύνεται μπαλαρίνα για να σατιρίσει την Mila Kunis στην ταινία «Black Swan», που προβάλλεται εδώ και δύο εβδομάδες.

Ο Καναδός ηθοποιός φόρεσε μία μαύρη στολή μπαλαρίνας, πανομοιότυπη με αυτήν της πρωταγωνίστριας και βάφτηκε όμοια με το μακιγιάζ που έχει η ηθοποιός της ταινίας, δίνοντας ρεσιτάλ χορευτικών δεξιοτήτων και χαρίζοντας άφθονο γέλιο στο κοινό. Η μοναδική διαφορά ήταν ότι στην πλάτη του, αντί για φύλλα κύκνου, είχε ζωγραφίσει φύλλα… κοτόπουλου!

Το σκετσάκι κάνει τον γύρο του κόσμου και αποτελεί μία από τις πολλές εμφανίσεις που κάνει ανά τακτά διαστήματα στην συγκεκρι��ένη εκπομπή ο Carrey, καθώς είναι το σόου από το οποίο ξεκίνησε την καριέρα του. Πολλές φορές επιστρέφει σε αυτήν για να βάλει την δική του «πινελιά» χαρίζοντας μοναδικές στιγμές.

Πέρα από την πλάκα πάντως, η συγκεκριμένη ταινία είναι υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα, ενώ ακούγεται έντονα ότι θα είναι υποψήφια και για Οσκαρ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top