Αποκλειστικό star.gr: Ποιος πανελίστας έκανε... λιποαναρρόφηση!

«Τώρα είμαι έτοιμος και για καριέρα μοντέλου!»

Αποκλειστικό star.gr: Ποιος πανελίστας έκανε... λιποαναρρόφηση!

Οι γιορτές των Χριστουγέννων έχουν για τον καθένα μία χρησιμότητα: Άλλοι τις θέλουν για να ξεκουραστούν. Άλλοι για να ξεδώσουν. Άλλοι πάλι το βρίσκουν σαν μία καλή ευκαιρία για να το ρίξουν στο φαγητό.

Ο πρωταγωνιστής, όμως του κουίζ που σας έχουμε αποκλειστικά στο star.gr, πασίγνωστος πανελίστας μεσημεριανής εκπομπής, που εμφανίζεται μάλιστα στο γυαλί σε καθημερινή βάση, φαίνεται το είχε ρίξει νωρίτερα στο φαγητό. Για την ακρίβεια τόσο… νωρίτερα, που χρησιμοποίησε τις ημέρες των γιορτών, για να κάνει λιποαναρρόφηση και να σκάσει μύτη στους διαδρόμους του καναλ��ού του, αγνώριστος από την μέση και κάτω!

Ο γνωστός πανελίστας έκανε τα Χριστούγεννα λιποαναρρόφηση κοιλιάς και γλουτών και κυκλοφορεί στον σταθμό όπου εργάζεται, λέγοντας σε όλους ότι τώρα είναι έτοιμος και για καριέρα μοντέλου. Αφήστε που φοράει και καινούρια ρούχα, ούτε κι εμείς ξέρουμε πόσα νούμερα πιο κάτω… Αφού «έφυγαν» τα… παχάκια σε κοιλιά και γλουτούς, πώς να φορέσει τα παλιά του; Και πιο αδύνατος είναι, σου λέει και με «σφιγμένα» μπούτια και κοιλιές… Μιλάμε για μεγάλη άνεση: Τόσο ακομπλεξάριστος ήταν (λένε οι πηγές μας), που έδειχνε στους συναδέλφους του, μέχρι και τους επιδέσμους που είχε ακόμη στα επίμαχα σημεία! Πάλι καλά δηλαδή που δεν είχε μαζί του και τα… «κομμάτια» που αφαιρέθηκαν ως πειστήρια…Οι μελανιές βέβαια, μελανιές, καθώς ως γνωστόν, όποιος κάνει λιποαναρρόφηση, βλέπει τα συγκεκριμένα σημεία του... βελτιωμένα πλέον, αλλά μέχρι να επουλωθούν οι πληγές, νομίζει ότι έχει φάει το ξύλο της χρονιάς του!

«Σε πιστέψαμε, πώς κάνεις έτσι;» του έλεγαν οι συνάδελφοί του, που βλέπουν και ακούν τον… πανελίστα να μιλά και να δείχνει τα ντοκουμέντα-«φωτιά».

Τώρα, μεταξύ μας, το να κάνει μία γυναίκα λιποαναρρόφηση, δεν αποτελεί είδηση. Όπως επίσης η λιποαναρρόφηση για έναν άνδρα επιβάλλεται όταν εκείνος είναι π.χ. παχύσαρκος, έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας, ή σε κάποια άλλη πολύ σοβαρή περίπτωση.

Τώρα, ο συγκεκριμένος, που παίρνει συνεντεύξεις από γνωστά πρόσωπα του καλλιτεχνικού - και όχι μόνο – χώρου, για να φθάσει στο σημείο να κάνει λιποαναρρόφηση, δύο τινά συμβαίνουν: ‘Η είχε «θέμα», σοβαρό, κάτι που απευχόμαστε φυσικά, ή απλά κυριολεκτεί και θέλει να κάνει καριέρα μοντέλου! Αντε βρε… με το καλό και στην πασαρέλα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top