Λιάγκας στην καλεσμένη του: «να σκάσεις»!

Μαθήματα τηλεοπτικής... ευγένειας από τον παρουσιαστή

Λιάγκας στην καλεσμένη του: «να σκάσεις»!

Ρεσιτάλ ευγένειας και καλών τρόπων έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στο κλείσιμο του σημερινού «Πρωινό Mou». Αφού κατηγόρησε ευθέως την καλεσμένη της εκπομπής, Λυδία Παπαΐωάννου, για έλλειψη αντικειμενικότητας στο «Just The 2 Of Us», αρνήθηκε να χορέψει μαζί της και της είπε να... σκάσει!

Η κριτής του «Just» και η Αμαρυλλίς βρέθηκαν στην εκπομπή των Σκορδαλιαγκαίων, μόνο που ο παρουσιαστής είχε τα νεύρα του επειδή ο φίλος του ο Ουγγαρέζος αποχώρησε από το σόου και δεν θα διαγωνιστεί στον τελικό.

Την ώρα που η Αμαρυλλίς τραγουδούσε, η Λυδία πλησίασε τον Λιάγκα για να λικνιστούν μαζί, όπως γίνεται σε κάθε πρωινάδικο μεταξύ καλεσμένων και παρουσιαστών.

«Εσύ ήρθε η Λυδία δίπλα σου και της είπες εγώ δεν κάνω τέτοια;», ρώτησε η Φαίη τον άνδρα της και εκείνος έσπευσε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν χορεύει... τσιφτετέλι! Μόνο που το τραγούδι δεν ήταν τσιφτετέλι, κάτι που επεσήμανε και η Αμαρυλλίς.

Λάβρος ο Λιάγκας, άρχισε να «τα χώνει» στην Λυδία για την βαθμολογία του Ουγγαρέζου, κατηγορώντας την ότι δεν είναι αντικειμενική και έβαλαν στην Μπεκατώρου μεγαλύτερο βαθμό παρά το ότι ήταν χειρότερη από τον φιλαράκο του.

«Δεν ξανάρχομαι ποτέ», απάντησε η κριτής του «Just», αλλά ο Λιάγκας δεν είχε πει την τελευταία του λέξη: «να σκάσεις», της είπε με στόμφο! Αυτό θα πει βαρβατίλα καλή μου...

Κάπου εκεί πετάχτηκε η Φαίη, που ρώτησε την Λυδία αν θα ξανάρθει για χάρη της. «Ναι θα έρθω», είπε η καλεσμένη και ο Λιάγκας επεσήμανε πως εκείνη την μέρα θα λείπει αυτός!

«Θεέ μου τι τραβάω», είπε η ξανθιά παρουσιάστρια κάνοντας τον σταυρό της...

Το ίδιο αναρωτιόμαστε κι εμείς με αυτά που βλέπουμε κάθε πρωί Φαίη μας! Για να μην θυμηθούμε την άσεμνη χειρονομία ή την έκφραση «α τον μ*λ*κ*» που είχε πει ο άνδρας σου σε άλλον καλεσμένο σχολιάζοντας τον ρόλο του σε καθημερινή σειρά...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top