Αντιγόνη Ψυχράμη: «τον Καλυβάτση τον αγαπάω»

Τι αποκαλύπτει για την σχέση τους και την Eurovision

Αντιγόνη Ψυχράμη: «τον Καλυβάτση τον αγαπάω»

«Τον Σωτήρη Καλυβάτση τον αγαπάω και τον εκτιμάω», εξομολογήθηκε στην «Πρωινή Μελέτη» η Αντιγόνη Ψυχράμη, η τραγουδίστρια που έγινε ευρέως γνωστή από το «Greek Idol». Παράλληλα, επεσήμανε ότι δεν ξέρει αν θα ξαναπήγαινε στο ριάλιτι τραγουδιού, ενώ μίλησε και για την απόφασή της να θέσει υποψηφιότητα για την φετινή Eurovision.

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άνδρα που έχει μπει στη ζωή της εδώ και αρκετούς μήνες. «Είναι αξιολάτρευτος άνθρωπος. Τον αγαπάω και τον εκτιμάω. Είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και γελάω πολύ, όπως όλους του τους φίλους», είπε μεταξύ άλλων και αποκάλυψε ότι γνωρίστηκαν στην δουλειά και είναι μια χαρά.

Η Αντιγόνη είναι μεταξύ των ονομάτων που έχουν ακουστεί για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision του 2011, κάτι που η ίδια επιβεβαίωσε. Ωστόσο, πρόσθεσε πως περιμένει ακόμα την επίσημη απόφαση της ΕΡΤ.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση ακόμα. Δεν γνωρίζω τις αποφάσεις της ΕΡΤ. Θα με ενδιέφερε η Eurovision... θα ήθελα να έχω και λόγο στο κομμάτι που θα πάει», είπε η νεαρή τραγουδίστρια, επισημαίνοντας πως θα προτιμούσε ένα κομμάτι που θα συνδυάζει τραγούδι και χορό γιατί της αρέσει να χορεύει και να τραγουδάει.

Μιλώντας για το «Greek Idol», η νεαρή τραγουδίστρια τόνισε πως δεν ξέρει αν θα πήγαινε ξανά, ενώ υποστήριξε ότι όλα τα παιδιά που πέρασαν στους «15» άξιζαν. «Δεν με ενοχλεί τίποτα. Ο καθένας δείχνει αυτό που έχει να προσφέρει και εμένα δεν με ενοχλεί τίποτα», συνέχισε και δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον να συνεργαστεί με κάποιο από τα μέλη της κριτικής επιτροπής του ριάλιτι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top