Χολίδης: «η Μαρία είναι η μέση Ελληνίδα νοικοκυρά»

Τι δήλωσαν οι «μονομάχοι» μετά το «Just The 2 Of Us»

Χολίδης: «η Μαρία είναι η μέση Ελληνίδα νοικοκυρά»

Έκπληξη, δάκρυα και... απογοήτευση διαδέχθηκαν τα αποτελέσματα του ημιτελικού του «Just The 2 Of Us», με την Μαρία Μπεκατώρου να μην συγκρατεί τα δάκρυά της, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να μην κρύβει την κατήφεια του και τον Παναγιώτη Πετράκη να το παίζει... υπεράνω όποιος κι αν κερδίσει στον τελικό.

«Νιώθω μια γλυκιά κούραση. Γνώρισα ανθρώπους που δεν ήξερα καθόλου», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μετά το τέλος του χθεσινού live και δεν έκρυψε το ότι θα ήθελε να είναι στον τελικό και να κερδίσει.

Όσο για τον Παναγιώτη Πετράκη που θα αντιμετωπίσει την επόμενη Κυριακή τον «τυφώνα» Μπεκατώρου; «Όποιος και να κερδίσει αυτό το σόου δεν έχει καμία σημασία. Δεν φοβάμαι, μακάρι να το κερδίσει η Μαρία και θα το χαρώ όπως αν το κέρδιζα εγώ. Δεν είναι διαγωνισμός τραγουδιού, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο παίζει ρόλο η δημοτικότητα και πόσο δημοφιλής είναι αυτός που συμμετέχει».

«Αυτό που με αγχώνει με αγχώνει από το πρώτο live... Εγώ συγκινούμαι επειδή νιώθω ότι για μένα και για τον Χρήστο έχουμε νικήσει γιατί φτάσαμε στο τελευταίο επεισόδιο», δήλωσε η Μαρία Μπεκατώρου, που έβαλε τα κλάματα όταν ο Γιώργος Καπουτζίδης ανακοίνωσε ότι περνά στον τελικό.

«Η Μαρία νομίζω ότι είναι η μέση Ελληνίδ�� νοικοκυρά που τραγουδάει στο σπίτι της και την βρίζει ο άνδρας της "σταμάτα μην τραγουδάς" και τα λοιπά. Ο κόσμος κρίνει τι θα κερδίσει», δήλωσε από την πλευρά του ο Χρήστος Χολίδης, προσθέτοντας πως δεν υπάρχουν φαβορί, ούτε μπορεί κάποιος να προβλέψει τον νικητή που θα αναδειχθεί την ερχόμενη Κυριακή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top