Λιάγκας προς Σκορδά: «εμείς ούτε στην Συγγρού δεν πάμε βόλτα»

Συζυγικό καβγαδάκι on air και αντί για Φαίη... Βίκυ!

Λιάγκας προς Σκορδά: «εμείς ούτε στην Συγγρού δεν πάμε βόλτα»

Παραλίγο συζυγικό καβγαδάκι στο πλατό του πρωινού του Mega, καθώς ο Γιώργος Λιάγκας άρχισε τα παράπονα στην Φαίη Σκορδά ότι... δεν ξεκουβαλάει από το σπίτι για να πάνε μια βόλτα!

Αφορμή για τα παράπονα στάθηκε ένα δημοσίευμα της «Real News» για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ζέτα Μακρυπούλια, σύμφωνα με το οποίο το ζευγάρι πήγε εκδρομή σε σαλέ στην Βυτίνα, όπου μεταξύ άλλων περπάτησε στην λεγόμεν�� λεωφόρο της αγάπης, ένα δρόμο με πλατάνια.

«Είδες; Ούτε στη λεωφόρο της αγάπης δεν με έχεις πάει», είπε η Φαίη στον Γιώργο και το παράπονο της γύρισε... μπούμερανγκ, αφού ο άνδρας της άρχισε να την κατηγορεί πως εκείνη δεν θέλει να βγαίνει από το σπίτι!

Για ακόμα μία φορά έβγαλαν τα συζυγικά τους στη φόρα, με τον Λιάγκα να λέει χαρακτηριστικά: «αφού δεν κουνιέσαι από το σπίτι! Σου λέω να πάμε κανένα Σαββατοκύριακο πουθενά καμιά φορά κι όλο στο σπίτι κάθεσαι».

«Μου είπες για λεωφόρο της αγάπης;», τον ρώτησε η ξανθιά μπας και τον... μαλακώσει, όμως, ο άνδρας ο σωστός ο πρόστυχος ήταν... καταπέλτης!

«Εδώ μέχρι την λεωφόρο Συγγρού δεν μπορούμε να πάμε που μένουμε δίπλα, στη λεωφόρο της αγάπης θα σε πάω; Ούτε στην Ποσειδώνος δεν πάμε να κάνουμε μια βόλτα ρε Βίκυ», της απάντησε, όσο οι συνεργάτες γελούσαν με όσα άκουγαν.

Ok, το εμπεδώσαμε ότι η Φαίη είναι σπιτόγατα. Η... Βίκυ που είπε ο Γιώργος Λιάγκας ποιά είναι; Μπέρδεψε το όνομα της γυναίκας του ή την συνεργάτιδα Σάσα Σταμάτη με την... Βίκυ Σταμάτη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου; Άβυσσος η ψυχή του Λιάγκα...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top