Θ.Ιωαννίδης: Ο Ψινάκης ανήκει στην οικογένεια μου

Οι παίκτες έχουν φιλική σχέση με την επιτροπή του ”just”

Θ.Ιωαννίδης: Ο Ψινάκης ανήκει στην οικογένεια μου

«Μου έγινε πρόταση από δισκογραφική εταιρεία. Δεν είναι ακόμα επίσημο αλλά θα γίνει», δήλωσε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης για την συμμετοχή του στην Eurovision.

Μιλώντας στη Real news, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι τον «πίεσε ο Ηλίας Ψινάκης», να πει το ναι. «Πιστεύει ότι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό είναι άσχημη. Φέτος που ο διαγωνισμός θα γίνει στην Γερμανία έχω πλεονέκτημα. Στην πόλη που θα γίνει, έχω γεννηθεί, έχω μεγαλώσει, έχω φίλους… Μιλάω καλά γερμανικά… Όλα αυτά είναι καλοί οιωνοί».

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε για τη συμμετοχή του, στο «just the two of us». «Είχα πολλές αμφιβολίες για το εάν έπρεπε να μπω στο παιχνίδι, γιατί όταν κάτι δεν το ξέρω, δεν το δοκιμάζω… Το τραγούδι το γούσταρα από μικρός αλλά δεν είχα κρατήσει μικρόφωνο…».

Θεωρεί τον Ηλία Ψινάκη, μέλος της οικογένειας του. «Τον εμπιστεύομαι απόλυτα για πράγματα που δεν γνωρίζω, αλλά πολύ περισσότερο για το ένστικτό του».

Tο «just the two of us», λέει οτι τον βοήθησε επαγγελματικά, ενώ αποκαλύπτει ότι όλοι έ��ουν αναπτύξει φιλικές σχέσεις με την επιτροπή. «Έχει τύχει να βγούμε και έξω μαζί».

Αν και όπως λέει δεν είναι ερωτευμένος όταν του συμβεί όμως όπως αποκαλύπτει "πέφτω με τα μούτρα. Δίνομαι ολοκληρωτικα".

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top