Αρναούτογλου: «Με έχουν κερατώσει»

Έπιασε σύντροφό του σχεδόν... επ αυτοφώρο!

Αρναούτογλου: «Με έχουν κερατώσει»

Μεγάλη πίκρα έχει φάει στα προσωπικά του και ο Γρήγορης Αρναούτογλου . Έχει που έχει στο κεφάλι του να τον απασχολεί το θέμα της επαναπροσέγγισης με την Νάντια Μπουλέ, έχει και το μαράζι ότι τον έχουν απατήσει!


Αλλά ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη-Γρηγόρη.

«Όταν είσαι θύμα το μαθαίνεις αργότερα. Κάποια στιγμή η κοπέλα που είχα τότε ήταν με κάποιον και πρέπει να πάτησε κατά λάθος την κλήση και γράφτηκε στον τηλεφωνητή μου συνομιλία και όχι μόνο συνομιλία αλλά και άλλα πράγματα» είπε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά στο Mad.

Το φύσαγε και δεν κρύωνε ο παρουσιαστής … Μα να την ακούει να σαλιαρίζει στον τηλεφωνητή του… Τι τράβηξε ο Άρνι….


Όσο για το τι έκανε μετά;;; «Πήρα τηλέφωνο πίσω. Δεν είχα τη δύναμη… Της είπα μόνο αυτή τη φράση: Πάτησες κατά λάθος την κλήση και μου έχεις αφήσει μήνυμα στον τηλεφωνητή και δεν χρειάστηκε να ξαναπούμε ποτέ τίποτα. Δεν την ξαναείδα, ούτε με ξαναείδε».


Κύριος ο παρουσιαστής .Ούτε φωνές, ούτε υστερίες… Μόλις 24 ετών ήταν ο Γρηγόρης μας όταν ανακάλυψε τη διπλή ζωή της καλής του.


Άπιστη η πρώην, πιστός όμως ο Γρηγόρης τα τελευταία χρόνια… Υπενθυμίζεται ότι σε σχέση τα τελευταία χρόνια ήταν με την Ράνια Θρασκιά και με την Νάντια Μπουλέ.


Ο παρουσιαστής πέταξε όμως τις και τις σπόντες του για τα πρωινάδικα..


«Οι καινοτομίες που υπήρξαν στο πρωινό είναι τι να σου πώ τώρα. Άστο να μην σου λέω γιατί δεν μου αρέσει να εξηγώ πώς… »

Αλλά τελικά το εξηγεί.


«Αν δεις τις στήλες που είχαμε που τα επόμενα χρόνια γίνανε ολόκληρες εκπομπές σε κάποια κανάλια θα καταλάβεις ότι μπορείς να αλλάξεις τη δομή ενός πρωινού .


Τα ρίξε τα καρφιά του προς πάσα κατεύθυνση ο παρουσιαστής. Πρωινό πάντως δεν θέλει να ξανακάνει ακόμα και μαζί με τη Νάντια Μπουλέ.


«Θα αργήσω να ξαναγυρίσω στην πρωινή ζώνη. Τουλάχιστον από την δική μου πλευρά» είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top