Η Άννα Βίσση ψάχνει συνεργάτες στο internet

Στα χνάρια της Madonna, αναζητά νέα ταλέντα

Στα χνάρια της Μαdonna βαδίζει η Άννα Βίσση. Στις 17 Δεκεμβρίου η βασίλισσα της ποπ έγραψε στον τοίχο της «I need to make new music!» (χρειάζομαι να γράψω καινούρια μουσική). Με αυτό τον τρόπο καλούσε τους θαυμαστές της να της στείλουν τις πιο τρελές ιδέες και τα demosτους.

Αυτό έκανε και πριν από λίγες ημέρες η Άννα Βίσση.

Σε επίσημη ιστοσελίδα της, http://www.annavissilive.com/, η τραγουδίστρια μέσω βίντεο καλεί και προσκαλεί τους… φίλους της να της στείλουν τα τραγούδια τους. Είναι ένας διαδικτυακός διαγωνισμός με τίτλο «Ένα τραγούδι για την Άννα».

«Ήταν μια δική μου ιδέα για να επικοινωνήσω καλύτερα μαζί σας. Έχω μιλήσει με πολλούς. Εδώ είμαι. Στείλτε μου τα τραγούδια σας και ένα θα κερδίσει και θα βρει το δρόμο του», λέει η Άννα Βίσση, απευθυνόμενη στους θαυμαστές της.

«Θέλω να ακούσω την ψυχή σας. Γράψτε με αυθορμητισμό. Γράψτε ελεύθερα, τρελά. Δεν θέλω να είστε επαγγελματίες του είδους με ενδιαφέρουν οι ερασιτέχνες. Καλή επιτυχία! Περιμένω», καταλήγει η Άννα Βίσση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top