Άννα Αδριανού: «Έμεινα έγκυος και έχασα το παιδί»

Η φιλία, ο έρωτας, η απιστία και η μητρότητα

 Άννα Αδριανού: «Έμεινα έγκυος και έχασα το παιδί»

Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Όπως η Θέλμα και η Λουίζ», Άννα Αδριανού και Μαρία Γεωργιάδου, ανοίγουν την καρδιά τους και μιλάνε για τις ανθρώπινες σχέσεις, την μητρότητα,το πώς αντιδρούν απέναντι στην απιστία, αλλά και για το αν υπάρχει φιλία μεταξύ γυναικών.

«Έχω φίλες όπως και φίλους» λέει η Μαρία Γεωργιάδου, που θεωρεί η φιλία έχει ουσία «μόνο όταν σέβεσαι τον άλλον, δεν τον κρίνεις, τον αποδέχεσαι και τον αγαπάς γι΄αυτό που είναι». Την Άννα Αδριανού, οι φίλοι την έσωσαν από πολλά στη ζωή της: «Οι φίλοι είναι ο άξονας στη ζωή» λέει, αν και θεωρεί ότι «οι γυναίκες είναι λιγότερο ανταγωνιστικές από τη φύση τους. Δεν ντρέπονται και ανταλλάσουν πιο εύκολα τα συναισθήματα τους. Οι άντρες, εξακολουθούν να κάνουν τα κοκοράκια. Δύσκολα παραδέχονται τις αδυναμίες τους και δύσκολα ζητάνε βοήθεια».


Την απιστία και την προδοσία, η Άννα Αδριανού δεν μπορεί να τη δεχτεί: «Την απιστία δεν την διαπραγματεύομαι. Αν με βάλεις στη διαδικασία να ζηλέψω έχω σπάσει τη σχέση» λέει στο περιοδικό «OK». Αντίθετα, η Μαρία Γεωργιάδου την αντιμετωπίζει ως κάτι φυσικό: «είναι κι αυτό μέσα στη ζωή».

Η Μαρία Γεωργιάδου δεν θα έλεγε όχι σε ένα δεύτερο γάμο, ωστόσο δεν αποτελεί και επιδίωξη της: « Ποτέ δεν υπήρξα αρνητική με το γάμο. Αυτά τα θέματα δεν τα προγραμματίζεις ούτε τα στοχεύεις. Δεν αρνούμαι τη συντροφικότητα και την αγάπη στη ζωή μου, όμως ο γάμος είναι ένα πλαίσιο συγκεκριμένο». Για την Άννα Αδριανού, ο γάμος είναι παρεξηγημένος από πολλούς: «Η σχέση και ο γάμος πολλοί περιμένουν ότι είναι λυχνάρι και θα τους σώσει. Μια σχέση για να κρατηθεί απαιτεί δυο “ολόκληρους” ανθρώπους. Δεν μπορείς να είσαι το μισό ενός άλλου», άλλωστε στις ανθρώπινες σχέσεις «ποτέ δεν αγαπάμε όταν έχουμε εξάρτηση».


Οι δυο πρωταγωνίστριες του θεατρικού «Όπως η Θέλμα και η Λουίζ», μιλούν και για το κεφάλαιο μητρότη��α: «Ένα παιδί δεν είναι δυσκολία αλλά ευλογία» λέει η Μαρία Γεωργιάδου που έχει ήδη ένα παιδί από τον πρώτο της γάμο. Η Άννα Αδριανού απ΄την άλλη νομίζει ότι «δεν ήμουν γεννημένη να γίνω μανούλα. Ποτέ δεν ήταν η προτεραιότητα μου. Κάποια στιγμή έμεινα έγκυος και έχασα το παιδί».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top