«Υπάρχει κανείς που κάνει μία ώρα σεξ;»

Οι... απορίες της Ελένης και πάλι κοντά μας!!!

«Υπάρχει κανείς που κάνει μία ώρα σεξ;»

Η παλιά καλή Ελένη έχει επιστρέψει πλήρως στα πράγματα. Ό,τι και να πουν για εκείνη, δεν καταλαβαίνει τίποτα και εκφράζει τις… κλασικές απορίες με γνωστά υπονοούμενα, αλλά και τον δικό της μοναδικό τρόπο ταυτόχρονα.

Το πρωί της Παρασκευής (07/01) ο διατροφολόγος Τάσος Παπαλαζάρου, μιλούσε στον Καφέ για τους τρόπους να χάσουμε τα κιλά των γιορτών. «Για κάψω ένα τοστ, χρειάζομαι μισή ώρα σκι, μισή ώρα τρέξιμο, μία ώρα περπάτημα, ή μία ώρα σεξ;» αναρωτήθηκε ο συνεργάτης της Ελένης, δείχνοντας την σχετική κάρτα. Δεν πρόλαβε να συνεχίσει και η παρουσιάστρια τον διέκοψε λέγοντας: «Ναι, αλλά να μας διευκρινίσεις εάν το μία ώρα σεξ εάν είναι μία ώρα σεξ με διακοπές και με ένταση ή είναι μία ώρα σεξ με παύσεις…»

Πάγωσε το αίμα του του Τάσου και όταν… ανέκτησε την μιλιά του ψέλλισε: «Μία ώρα καθαρό σεξ λέμε, συνεχόμενο και με ένταση».

Όλοι οι υπόλοιποι παραλίγο να πέσουν κάτω από τα γέλια: Και πρώτη απ’ όλους η Κατερίνα Ζαρίφη: «Μα τι λες χριστιανή μου; Παύση για μελομακάρονο; Θα του πω του ανθρώπου ότι για 10 λεπτά θα φύγω για λίγο; Σε 10 λεπτά θα είμαι εδώ, θα ξανάρθω μην φύγεις. Στο άλλο τέταρτο έχω και σούπερ μάρκετ, αλλά εσύ μην φύγεις».

Και η ίδια η Ελένη, όμως, που δεν πίστευε ούτε κι εκείνη τι είχε πετάξει το στόμα της, συνέχισε την πλάκα, μέσα στα γέλια και τ��ς χαρές: «Μα θέλω να πω… μία ώρα, είναι πολύ δεν είναι; Υπάρχει μία ώρα σεξ;»

Έτσι όπως το είπε για την ακρίβεια, μας θύμισε την παλιότερη φοβερή ατάκα της Θεοπούλας στο Παρά πέντε που είχε πει το αμίμητο «κόβεται το σεξ;»

«Ναι, παλιά!», είπε ο Τάσος, υπονοώντας ότι μιλούσε με… παλιότερα δεδομένα. «Τι εννοείς κι εσύ παλιά; Παλιά ήταν μία ώρα και τώρα είναι τέταρτο;», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη, κοντεύοντας σχεδόν να… λιποθυμήσει από τα γέλια.

Τι να σας πούμε κι εμείς; Περί ορέξεως και κυρίως περί… χρονόμετρου, ουδέν σχόλιο…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top