Ποιος αποκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα... φαλαινάκι;

«Ωρες ώρες απορώ κι εγώ με το βάρος μου...»

Ποιος αποκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα... φαλαινάκι;

«Γιώργο κάτσε με τον Ακη κι ας σε λένε φαλαινάκι», φώναζαν στον Γιώργο Λιάγκα οι συνεργάτες του το πρωί της Παρασκευής (07/01).

Είπε θα κάνει δίαιτα, την «έσπασε» στο διήμερο, εξακολουθεί να τρώει ακατάπαυστα, αλλά δεν πτοείται καθόλου. Και γιατί να πτοηθεί θα μας πείτε; Μήπως έχει κανέναν λόγο να στενοχωρηθεί που στάθηκε για να πει τον καιρό μαζί με τον Αρη Πετρετζίκη και κάλυψαν όλο τον χάρτη της Ελλάδας; Τίποτα δεν φαινόταν! Όμως ο Γιώργος, βράχος! Δεν καταλαβαίνει τίποτα.

«Μπορεί ο Ακης να είναι δραματικά πιο όμορφος από εμένα, αλλά εγώ αντέχω και πατάω γερά στα πόδια μου… να δω πως αντέξω με τέτοιο βάρος», απάντησε στα… συνθήματα των συνεργατών του στο στούντιο και συνέχισε να λέει τον καιρό με την βοήθεια του Αρη Πετρετζίκη. Πάλι καλά δηλαδή που το αντιμετωπίζει με τόσο χιούμορ το θέμα. Αλλος στην θέση του - ονόματα δεν λέμε - θα είχε τσαντιστεί και θα τους την είχε πει στον αέρα...Οπως έκανε μία... γνωστή του την ημέρα των Θεοφανίων. Αν δεν καταλάβατε, μιλάμει για την σύζυγό του Φαίη Σκορδά, η οποία εκνευρίστηκε στον αέρα της εκπομπής, την στιγμή που οι συνεργάτες του πρωινού τόλμησαν να γελάσουν με κάτι που ειπώθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης που παραχωρούσε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Μια χαρά είναι ο Γιώργος , την εκπομπή του την έχει, το παιδάκι του περιμένει, προβλήματα άλλα δεν έχει, οπότε γιατί να στενοχωρηθεί; Δίαιτα τώρα και κουταμάρες... Καλά κάνεις Γιώργο…Στο τέλος τέλος και δίαιτα να κάνεις τι θα καταλάβεις; Όλα αυτά είναι ψιλοπράγματα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top