«Ποιος σας είπε ότι ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδί;»

Τί δήλωσε η Δέσποινα Ολυμπίου για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Ποιος σας είπε ότι ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδί;»

Για τον πρώην σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη, το τραγούδι, αλλά και πολλά άλλα μίλησε η Δέσποινα Ολυμπίου που μετά το τέλος της σχέσης της με τον τραγουδιστή, ζει πλέον μόνιμα στην Θεσσαλονίκη.

«Η συνεργασία μου με τον Μιχάλη ξεκίνησε με ένα ντουέτο, με ένα τραγούδι, το ένα έφερε το άλλο, με αποτέλεσμα να συνεργαστούμε περισσότερο από μία φορά, αφού μας έδεναν πολύ περισσότερα πράγματα εκείνη την εποχή και είχαμε κοινές αναζητήσεις. Το CD Μια στιγμή δουλεύτηκε οκτώ μήνες μετά τον χωρισμό μας με τον Μιχάλη», δήλωσε προσθέτοντας ότι οι σχέσεις τους πια είναι εξαιρετικές, αφού οι δυο τους δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Η τραγουδίστρια θεωρεί πολύ φυσιολογικό, ένα ζευγάρι να «χαθεί» μετά τον χωρισμό του. «Για να υπάρξει φιλία ύστερα από έναν χωρισμό πρέπει να είσαι αντάξιός της. Όσο όμως καλές σχέσεις και να έχεις με κάποιον έπειτα από έναν χωρισμό, εφόσον δεν υπάρχει παιδί στην μέση, χάνεσαι εκ των πραγμάτων».

Τι την ενοχλεί στην καθημερινότητά της; «Με ενοχλεί που όσοι δεν με γνωρίζουν νομίζουν ότι είμαι μια κοπέλα που ήθελε να παντρευτεί και όποτε της δινόταν η ευκαιρία έκλαιγε ή το έκανε θέμα που ο αγαπημένος της δεν ήθελε. Δεν έκλαψα ποτέ δημοσίως και ειδικά για χαζούς λόγους, κι αν μέχρι τώρα ήθελα να παντρευτώ θα το είχα κάνει».

«Ποτέ δεν υπήρξα καλύτερα», δήλωσε στο περιοδικό People η Δέσποινα Ολυμπίου που αδιαφορεί πλήρως για τις σχέσεις που δημιουργούνται από τον φόβο της μοναξιάς ή από ανικανότητα αυτοσυντήρησης, όπως και αυτές που απλώς υπάρχουν γιατί δεν βρέθηκε κάτι καλύτερο.

Καταλήγει, μιλώντας για την μητρότητα: «Δεν ονειρεύτηκα να γίνω μητέρα ίσως γιατί δεν μου το ενέπνευσε κανένας σύντροφος μέχρι τώρα ή ίσως να οφείλεται στον τρόπο ζωής μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top