Σκορδά: «Νομίζετε ότι είναι ευγενικό αυτό που κάνετε στον αέρα;»

Γιατί η Φαίη «τα πήρε στο κρανίο»

Σκορδά: «Νομίζετε ότι είναι ευγενικό αυτό που κάνετε στον αέρα;»

«Τα πήρε στο κρανίο» το πρωί της Πέμπτης (06/01) η Φαίη, που κάθισε αντικριστά κι απέναντι με την επίσης εγκυμονούσα Μαριάννα Τουμασάτου και μίλησαν για τις… κοιλιές τους και τις εγκυμοσύνες τους.

Λίγο μετά την είσοδο της ηθοποιού στο στούντιο, η παρουσιάστρια ρώτησε την πρωταγωνίστρια εάν έχει αλλάξει η ζωή της, ο χαρακτήρας της και γενικά η καθημερινότητά της με την εγκυμοσύνη. Την Μαριάννα ρωτούσε, βέβαια, αλλά στον εαυτό της ήθελε επί της ουσίας να καταλήξει.

«Έχει αλλάξει η καθημερινότητά σου; Ο χαρακτήρας σου έχει αλλάξει;», ρώτησε η Φαίη την Μαριάννα, η οποία απάντησε: «Όχι… όχι… τίποτα από τα δύο δεν έχει αλλάξει».

Και η Φαίη προχώρησε σε αυτό που ήθελε να πει: «Εμένα αυτό που με εκνευρίζει…»…

Εκείνη την στιγμή την διακόπτει ο Γιώργος και λέει «είναι ο Γιώργος. Ξέρω εγώ τι είναι αυτό που σε εκνευρίζει, είναι ο Γιώργος!» Τα γέλια και οι φωνές των τεχνικών και των υπολοίπων συνεργατών της εκπομπής ήταν τόσο δυνατά που ακούστηκαν μέσα από την τηλεόραση. Η Φαίη παγώνει προς στιγμή και ρωτάει εκνευρισμένη: «Μαζευτήκατε όλοι και γελάτε; Νομίζετε ότι είναι ευγενικό αυτό που κάνετε;», κάνοντας στους υπόλοιπους παρατήρηση που γέλασαν μαζί της.

Το πλατό ηρεμεί και η Φαίη συνεχίζει την ερώτηση: «Εμένα, έλεγα λοιπόν, αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι ενώ εγώ θεωρώ ότι δεν κάνω τίποτα διαφορετικό τώρα που είμαι έγκυος, από πίσω μου όλοι λένε «αυτό το είπε γιατί είναι έγκυος», «μην την παρεξηγείτε γιατί είναι έγκυος!»

«Δεν μου έχει συμβεί», απάντησε η Μαριάννα Τουμασάτου, που είδε το μάτι της Φαίης να έχει «γυρίσει» από την φασαρία και τα γέλια των συνεργατών του πρωινού… «Είμαι ήσυχος άνθρωπος» πρόσθεσε.

«Αμ εγώ;», αναρωτήθηκε η Φαίη. «Εγώ είμαι ήσυχη, ούτε φωνάζω, ούτε άλλα πράγματα κάνω, ούτε καν τρώω μην σου πώ!»

Ότι δεν τρώει, δεν τρώει. Αν πούμε δηλαδή ότι τρώει κιόλας θα πέσει φωτιά να μας κάψει. Αλλά ότι κάποιες στιγμές, οι ορμόνες αρχίζουν να κάνουν «πάρτι», είναι γεγονός. Και γιατί σε πειράζει Φαίη μου; φυσιολογικό είναι και αυτό. Μέσα στο πρόγραμμα είναι όλα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top