Εξελίξεις στις έρευνες για το αυτοκίνητο των Λιάγκα – Σκορδά

Ποιους υποπτεύεται η αστυνομία για τον εμπρησμό;

Εξελίξεις στις έρευνες για το αυτοκίνητο των Λιάγκα – Σκορδά

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών που πυρπόλησαν το πολυτελές αυτοκίνητο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Κάποιοι άγνωστοι εμπρηστές έβαλαν στο στόχαστρο τους το πολυτελές αυτοκίνητο των παρουσιαστών, με αποτέλεσμα οι η Σκορδά να βλέπει από το μπαλκόνι του σπιτιού της κλαίγοντας με λυγμούς τ�� αυτοκίνητό της να καίγεται και ο Λιάγκας να κατέβει άμεσα στον δρόμο προσπαθώντας να μάθει τι ακριβώς είχε συμβεί.

Το ζευγάρι είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στην διασταύρωση των οδών Νιρηίδων και Μουσσών, στο Παλαιό Φάληρο. Άγνωστο πως, κάποιος άγνωστος ή άγνωστοι έσπασε το πίσω τζάμι και πέταξε μέσα ένα μπιτόνι με βενζίνη, βάζοντας στο αμάξι φωτιά. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το πανάκριβο ασημί αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες. Μάλιστα, κάποιοι γείτονες βγήκαν έξω και προσπάθησαν να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες, αλλά ήταν αδύνατον.

Δυο οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας με έξι πυροσβέστες έφτασαν αμέσως στο σημείο και έσβησαν την πυρκαγιά. Αμέσως μετά, ακλούθησαν αστυνομικοί από την κρατική ασφάλεια και την αντιτρομοκρατική, όμως όταν διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για έναν απλό εμπρησμό, την υπόθεση την ανέλαβε το τοπικό αστυνομικό τμήμα του Παλαιού Φαλήρου.

Τελικά, από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας, οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με νεαρούς που κινούνται συχνά σε γειτονιές της Αθήνας, εντοπίζουν ακριβά αυτοκίνητα και τα πυρπολούν. Πιθανότατα μάλιστα να μην ήξεραν καν σε ποιους άνηκε το ασημί τζιπ. Δείτε στο βίντεο τις τελευταίες πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ αλλά και μαρτυρίες κατοίκων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες του εμπρησμού...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top