Ποια διάσημη το «παράκανε» με το concealer;

Κάντε κλικ και δείτε!

Ποια διάσημη το «παράκανε» με το concealer;

«Ήταν η κακιά στιγμή» για την Eva Longoria. Τι κι αν μας έχει συνηθίσει να είναι πάντα στιλάτη και προσεγμένη; Αυτή τη φορά «την πάτησε» και με το παραπάνω μάλιστα, αφού έκανε δημόσια εμφάνιση στην οποία έμοιαζε σαν φάντασμα!


Να της παράπεσε το κονσίλερ; Να ΄χε περίσσειους μαύρους κύκλους που ήθελε να καλύψει; Να άλλαξε μακιγιέρ και να της βγήκε «μάπα» το καρπούζι; Πολλές οι υποθέσεις γι΄αυτό το αποτέλεσμα που όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν, η Longoria φέρνει κάτι από... «zoro»: το κονσίλερ είναι τόσο έντονο κάτω από τα μάτια της, που η διάσημη σταρ είναι λες και φοράει άσπρη μάσκα!

Η διάσημη ηθοποιός πρόσφατα διαζευγμένη από τον σύζυγο της Tony Parker, είχε βγει χθες το βράδυ για δείπνο σε εστιατόριο του Χόλυγουντ με τον πολύ καλό της φίλο Kevin Connoly,o οποίος χαμπάρι δεν πήρε να την ενημερώσει να μην εκτεθεί δημοσίως.


Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη φορά που θα αποφασίσει να βγει θα απλώσει καλύτερα το κονσίλερ και -προτού βγει από το σπίτι-, θα ρίξει και καμιά ματιά στον καθρέφτη.


Κρίμα είναι... Κοτζάμ Longoria να εμφανίζεται έτσι!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top