Π. Πετράκης: «θα ήθελα πολύ να πάρω μέρος στη Eurovision»

Το ριάλιτι, τα άγνωστα παιδικά χρόνια και το σοκ που έζησε

Π. Πετράκης: «θα ήθελα πολύ να πάρω μέρος στη Eurovision»

Εκτός από το παιδικό του όνειρο να γίνει δεσπότης, ο Παναγιώτης Πετράκης, αποκαλύπτει και άλλη μια παιδική του επιθυμία: «Θα μου άρεσε πάρα πολύ να εκπροσωπήσω την Ελλάδα στη Eurovision. Είναι ένα από τα όνειρα που έκανα ως παιδί».


Ο Λουκάς από τα «Μυστικά της Εδέμ», αποκαλύπτει και άγνωστες πτυχές από την παιδική του ζωή: «η δυσκολότερη στιγμή στη ζωή μου ήταν ο θάνατος της γιαγιάς μου Μαίρης. Ένιωσα μεγάλο πόνο, σοκαρίστηκα. Ήταν μια πολύ άσχημη κατάσταση που επηρέασε βαθιά τόσο τη μητέρα μου όσο κι εμένα».

Παράλληλα, ο ηθοποιός μιλά στο περιοδικό «People» και για τους γονείς του οι οποίοι χώρισανόταν εκείνος ήταν 18: «έπρεπε να έχουν χωρίσει αρκετό καιρό πριν αποφασίσουν να το κάνουν» λέει και παραδέχεται ότι δεν στεναχωρήθηκε όταν ο πατέρας του έφτιαξε και πάλι τη ζωή του: «Θέλω οι δικοί μου άνθρωποι να είναι πραγματικά χαρούμενοι».


Ο Παναγιώτης Πετράκης μένει μέχρι και σήμερα μαζί με την μητέρα του στην οποία όπως λέει έχει μεγάλη αδυναμία και θέλει να την αποκαταστήσει: «Τη λατρεύω και θέλω να την βλέπω πάντα ευτυχισμένη, δεν θέλω να είναι μόνη της», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το «Just the 2 Of Us» -όπως λέει- δεν το βλέπει καθόλου ανταγωνιστικά και δεν αισθάνεται φαβορί. Ωστόσο, «θα ήθελα να είμαι ο νικητής».

Όσο για τις σκληρές κριτικές που έχει δεχτεί στο ριάλιτι, τον αφήνουν απλά ανεπηρέαστο: «δεν μπορώ να βάλω εγώ στο κεφάλι του άλλου τη γνώμη που θέλω να έχει για μένα», υποστηρίζει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top