Χ. Σιμαρδάνης: «Θέλω να υιοθετήσω παιδί με τον σύντροφο μου»

«Τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά»

Χ. Σιμαρδάνης: «Θέλω να υιοθετήσω παιδί με τον σύντροφο μου»

Την επιθυμία του να υιοθετήσει ένα παιδί είτε μόνος του είτε με το σύντροφο του, εξέφρασε ο Χρήστος Σιμαρδάνης. Ο γνωστός ηθοποιός που σε παλαιότερη του συνέντευξη είχε παραδεχτεί ότι είναι ομοφυλόφιλος, δήλωσε στην εκπομπή «Αξίζει να το Ζεις» ότι μέσα στα άμεσα σχέδια του είναι η δημιουργία οικογένειας.


«Θα ήθελα να κάνω δική μου οικογένεια. Θα ήθελα να πάω ένα παιδάκι από την Αφρική, να το φέρω, να το σπουδάσω, να τρέφεται, να μορφωθεί κανονικά», είπε ο γνωστός ηθοποιός, που τόνισε ότι πρώτα θα ζητούσε συμβουλές από τους ειδικούς καθώς «ένα παιδάκι μεγαλώνοντας, θέλει να βλέπει δυο γονείς, ένα ντεκόρ συνηθισμένο και ίσως παραδοσιακό».


Για τον Χρήστο Σιμαρδάνη η υιοθεσία δεν θα πρέπει να γίνεται με βάση την σεξουαλική ταυτότητα ενός ανθρώπου, αλλά με βάση τις αρετές του, μιας και δεν είναι όλοι κατάλληλοι να γίνουν γονείς: «Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι το παιδί παίρνει τη σωστή αγάπη, τη σωστή ανατροφή και ότι όλες οι συνθήκες είναι οι σωστές για το μεγάλωμα του μέσα σε ένα ετερόφυλο ζευγάρι, σε μια “κανονική” οικογένεια. Το να΄ σαι γονιός είναι πανεπιστήμιο».


Ο γνωστός ηθοποιός, θέλοντας να τονίσει την ευθύνη που έχει κανείς όταν είναι γονιός, έκανε και τη δική του ανατρεπτική πρόταση: «Κανονικά θα έπρεπε σε οποιονδήποτε επρόκειτο να προβεί σε σεξουαλική πράξη με σκοπό την αναπαραγωγή, να πηγαίνουν κοινωνικοί λειτουργοί πρώτα».Άλλωστε εκείνον όλα είναι σχετικά: «Μπορεί σε ζευγάρια ομοφυλόφιλων να υπάρχουν οι πιο άξιοι γονείς, και σε παραδοσιακές οικογένειες οι πιο άχρηστοι».


Δείτε τι δήλωσε σε συνέντευξη του στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top