Ε. Μενεγάκη: «Ποδαρικό» με μονόπετρο και Νατάσα Θεοδωρίδου

«Μπροστά ροζ κατάσταση και χαμόγελο» είπε όλο νόημα

Ε. Μενεγάκη: «Ποδαρικό» με μονόπετρο και Νατάσα Θεοδωρίδου

«Ποδαρικό» με άκρως ανεβασμένη διάθεση και απαραίτητο αξεσουάρ το μονόπετρο που «έβγαζε μάτι», έκανε η Ελένη Μενεγάκη στην πρώτη της εκπομπή για το νέο έτος.


Εκτός από το «κολλημένο χαμόγελο» στα χείλη της Ελενίτσας, εντύπωση προκάλεσε το μονόπετρο που το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πέρασε απαρατήρητο: λίγο το μέγεθος του, λίγο τα κοντινά πλάνα του σκηνοθέτη, το είδαμε, το ξαναείδαμε, το εμπεδώσαμε και αναρωτηθήκαμε: πρόκειται για πρωτοχρονιάτικο «δωράκι» ή συμβολίζει και κάτι παραπάνω;


Για το τέλος πάντως, η Ελένη Μενεγάκη κράτησε την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι δυο τους τραγούδησαν μαζί την «Κόκκινη Γραμμή», με την παρουσιάστρια να λέει όλο νόημα: «αυτό δεν είναι πονεμένο τραγούδι, στο έχουνε βαφτίσει το τραγούδι των χωρισμών». Καθόλου τυχαία δήλωση καθώς πρόκειται για τραγούδι- σήμα κατατεθέν του χωρισμού της από τον Γιάννη Λάτσιο.


Η Νατάσα το τραγούδησε, αλλά η Ελένη δεν πτοήθηκε. Μάλιστα, είπε όλο νάζι και σκέρτσο σε μια «ροζ» δήλωση όλο υπονοούμενα, την οποία επανέλαβε δις, έτσι προς εμπέδωση κι αυτή: «Οι μαύρες σκέψεις πίσω, πίσσωωω… μπροστά, ροζ κατάσταση και χαμόγελο».


Αν κρίνουμε πάντως από αυτή της την δήλωση, και το μονόπετρο στο χέρι, όχι μόνο φαίνεται πως η Ελένη Μενεγάκη έχει τραβήξει την «κόκκινη γραμμή» της, αλλά είναι έτοιμη μάλιστα να κάνει και μια καινούργια αρχή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top