Δύσκολες ώρες για τον Michael Douglas

Νέες σοκαριστικές φωτό

Δύσκολες ώρες για τον Michael Douglas

Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος παρακολουθεί την «μάχη» που δίνει αυτό το διάστημα ο Michael Douglas, ο οποίος πάσχει εδώ και έξι μήνες από καρκίνο στον λάρυγγα.

Η τελευταία φωτογραφία που δημοσιεύεται σε εφημερίδες και περιοδικά των Ηνωμένων Πολιτειών και όχι μόνο, έχει αφήσει άφωνους τους πάντες. Σε αυτό το πραγματικά σοκαριστικό στιγμιότυπο, ο πρωταγωνιστής εμφανίζεται πιο αδύνατος και καταβεβλημένος από ποτέ, το πρόσωπό του είναι ωχρό, τα μαλλιά του λιγοστά και κατάλευκα πια, ενώ τίποτα δεν θυμίζει τον παλιό καλό ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα στην λάμψη και την χλιδή του Hollywood. Δίπλα του βρίσκεται η σύζυγός του Catherine Zeta Jones, η οποία φροντίζει να καλύψει το πρόσωπό της με ένα μεγάλο καπέλο, ενώ στα χέρια της κρατάει γυαλιά ηλίου.

«Οι χημειοθεραπείες του έχουν δώσει παράταση ζωής, αλλά για πόσο ακόμη;» γράφουν τα αμερικανικά έντυπα, ενώ οι χιλιάδες θαυμαστές του παρακολουθούν με αγωνία την φθίνουσα πορεία της υγείας του.

Ο Douglas έκανε ολιγοήμερες διακοπές του στο San Francisco, με τη σύζυγό του, Catherine Zeta Jones και επέστρεψε στη Νέα Υόρκη.

Εντός του Ιανουαρίου, ο διάσημος ηθοποιός θα μάθει εάν τελικά κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο από τους γιατρούς που τον παρακολουθούν στενά, καθώς θα υπάρξουν νέες ανακοινώσεις. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η κατάστασή του κρίνεται πλέον μη αναστρέψιμη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top