«Παρέλαση» μοντέλων στο πάρτι της Cindy Crawford

Πρωτοχρονιάτικη γιορτή με «καυτές» παρουσίες

«Παρέλαση» μοντέλων στο πάρτι της Cindy Crawford

Το ανερχόμενο σούπερμοντελ Bar Rafaeli και η παλιά αλλά σταθερή αξία Naomi Campbell,ήταν μερικές μόνο από τις καλεσμένες της Cindy Crawford στο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι που διοργάνωσε στο Μεξικό.

Η 44χρονη Crawford, που κάνει διακοπές με την οικογένεια της στο πανέμορφο Los Cabos, αποφάσισε να περάσει τις γιορτές με αγαπημένους της φίλους, σε ένα πισίνα πάρτι που τα είχε όλα: διασκέδαση, ποτό και άφθονες βουτιές!


Ωστόσο, την παράσταση κατάφερε να κλέψει η 25χρονη Bar Rafaeli, πρώην μοντέλο του Sports Illustrated και νυν κοπέλα του Leonardo Di Caprio, η οποία το καταχάρηκε!

Κυκλοφορούσε συνεχώς με το μαγιό κάνοντας ξέγνοιαστες βουτιές στην πισίνα. Με σέξι μπικίνι και ανάλαφρη διάθεση η Bar Rafaeli ήταν το λιγότερο εκθαμβωτική. Μαζί της στο Los Cabos αλλά όχι και στο πάρτι, ήταν και ο Leonardo Di Caprio, καθώς το ζευγαράκι κάνει διακοπές.


Από την άλλη, η Crawford παρά το ότι διατηρείται σε άψογη φόρμα στα 44 της, δεν έκανε πολλές εμφανίσεις με μαγιό. Αντίθετα, προτίμησε ένα μαύρο και ένα κόκκινο μακρύ καφτάνι, το οποίο αναδείκνυε τα καλογυμνασμένα και μαυρισμένα της πόδια.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top