Ο πωπός του Ουγγαρέζου, τα μεγέθη και οι διαστάσεις

Δουλειά δεν είχάν και βρήκαν οι κριτές του Just...

Ο πωπός του Ουγγαρέζου, τα μεγέθη και οι διαστάσεις

Τον τσάκισαν τον άνθρωπο. Στα πατώματα τον έριξαν, πιο κάτω δεν πάει δηλαδή. Αυτή τη φορά, το θέμα της κριτικής επιτροπής του Just the two of us ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Και πιο συγκεκριμένα ο... πωπός του.

Αφού ο Κώστας Τουρνάς είπε στον Δημήτρη, ότι δεν τραγούδησε καλά, ότι έλειπαν βασικά σημεία στο κομμάτι που ερμήνευσε με την Αμαρυλλίδα (στο δεύτερο τραγούδι που είπαν με τίτλο η αγάπη που πάει), τον λόγο πήρε η Αθηναϊδα Νέγκα: «Αυτό που φοράς, γιατί ακριβώς το έβαλες; Πές μου έναν λόγο που το έβαλες. Και να σου πώ και κάτι άλλο; Ετσι όπως ήσουν γυρισμένος, σου έκανε και άσχημο πωπό!»

«Δεν έχω ούτως ή άλλως», απάντησε ο Δημήτρης, την στιγμή που ο Γιώργος Καπουτζίδης πήγε να ελέγξει εάν όντως το ρούχο κολάκευε ή όχι τον πωπό του Δημήτρη. «Έχεις δίκιο Αθηναϊδα. Αρα θέλεις να μας πεις ότι πρώτα σου άρεσε το πρώτο κομμάτι που τραγούδησε ο Δημήτρης, το Αντεξα, μετά το δεύτερο που είπε τώρα και μετά ο πωπός», είπε ο παρουσιαστής, για να πάρει την απάντηση από την Αθηναϊδα: «Ναι, αλλά την άλλη φορά περιμένω να δω κάτι που θα κολακεύει και τον πωπό».

Το ζευγάρι του σόου ήταν ντυμένο με ρομαντικά ρούχα εποχής, από βελούδο και γεμάτα βολάν και τούλια, ενώ η Αμαρυλλίς κρατούσε και ομπρέλα, την οποία παρά το ότι αυτό θεωρείται γρουσουζιά, την άνοιξε μέσα στο πλατό. Oτι αυτή η εμφάνιση το «σήκωνε» το σχόλιό της, το «σήκωνε». Όχι όμως σε σημείο να λέμε για τα οπίσθια του Ουγγαρέζου…

Ούτε η Λυδία Παπαϊωάννου, όμως, άφησε το βελούδινο κοστουμάκι σε χρώμα σάπιου μήλου και το πουκαμισάκι με τα βολάν ασχολίαστα. «Ναι, αλλά του κάνει και κοιλίτσα!... Όχι να τα πούμε και αυτά γιατί την Μπεκατώρου και τον Χολίδη τους έχουμε τσακίσει να μην πιάσουμε και μία… οπίσθια διάμετρο μια φορά;». Καλέ σταματήστε, έναν καλό λόγο δεν έχει ένας για τον έρημο τον Δημήτρη; Πείτε για το τραγούδι και αφήστε την ανάλυση για τα ρούχα και τις… διαστάσεις…

Στο τέλος, η Δημήτρης, για να αποφύγει άλλα σχόλια αποχώρησε με την όπισθεν… «Θα φύγω έτσι, όπως περπατάνε οι περιπτεράδες», είπε ο καημένος. Τι να πει κι αυτός. Πάλι καλά που αυτό βρήκε να πει μετά από όσα του «έσουραν».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top