Ποια παρουσιάστρια έχει αδυναμία στον Θανάση Κουμπαρούδη;

Είναι και ωραίο αγόρι ο άτιμος...

Θανάσης Κουμπαρούδης: Το new entry του Κους κους. Άσχημο δεν τον λες. Απεριποίητο δεν τον λες. Άστοχο στο χιούμορ του, πάλι δεν τον λες. Και όπως φαίνεται, του έχουν και αδυναμία εκεί στον Alpha.

Δεν του έχουν δηλαδή απλά αδυναμία, του έχουν τεράστια προτίμηση… Οσοι έχουν σχέσεις με το control της εκπομπής Κους Κους το μεσημέρι, έχουν διαπιστώσει τα πολλά και λίγο περισσότερα πλάνα στον Σερραίο δημοσιογράφο, τα οποία γίνονται κατόπιν σχετικής… προτροπής από γνωστή και μη εξαιρετέα παρουσιάστρια.

Τώρα, βέβαια, μην περιμένετε να σας πούμε ποια είναι η τηλεπερσόνα που μπαινοβγαίνει στο Κους Κους και βλέπει εάν ο φακός έχει εστιάσει στον Θανάση, βάλτε και λίγο το μυαλουδάκι να δουλέψει. Άλλωστε, ο πανελίστας έχει ωραίο...όνομα, πώς να το κάνουμε…

Εκτός από ωραίο όνομα, έχει και ωραίο προφίλ και ωραίο enface και ωραίο μουσάκι και ωραίο… μαλλί. Όλα αυτά, η γνωστή παρουσιάστρια που εκδηλώνει όχι εμμέσως, αλλά ευθέως – δηλαδή πιο ευθέως δεν γίνεται – την προτίμησή της στον παρουσιαστή, ίσως να μην τα βλέπει μόνον στην τηλεόραση...

Δεν το βρήκατε ακόμη; E, μα τί περιμένετε να σας πούμε και ονοματεπώνυμο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top