Η Εβελίνα Σκίτσκο μετακόμισε στο Μεξικό για χάρη του μόντελινγκ

Η πρώην παίκτρια του GNTM έχει στόχο τη διεθνή καριέρα

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM του 2018, όπου κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Ο λόγος για την Εβελίνα Σκίτσκο, η οποία συνεχίζει την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ και μάλιστα αυτόν τον καιρό δοκιμάζει την τύχη της σε ένα πολύ μακρινό μέρος. 

Kέισι Μίζιου - Εβελίνα Σκίτσκο: Ποζάρουν μαζί - To τέλειο vintage concept

 

 

Συγκεκριμένα τον Νόεμβριου που μας πέρασε, το μοντέλο πήρε τη μεγάλη απόφαση να ταξιδέψει στο Μεξικό, για να κυνηγήσει το όνειρό της και γιατί όχι να κάνει διεθνή καριέρα.

Εβελίνα Σκίτσκο:Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την κορούλα της

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από αναρτήσεις της στο Tik Tok και στο Instagram. Θυμίζουμε πως μέχρι πρότινος η Εβελίνα ζούσε μαζί με την κόρη της στην Κύπρο.

 

 

@evelinaskitsko Come spend the day with me 😍 #mexicocity #dayinmylife ♬ The Less I Know The Better - Tame Impala

 

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, η πρώην παίκτρια του GNTM διατηρούσε σχέση με τον ποδοσφαιριστή, Ευγένιο Αντωνίου, με τον οποίο όμως τράβηξαν χωριστούς δρόμους το περασμένο καλοκαίρι.

«Ναι, έχουμε χωρίζει με τον Ευγένιο, είμαστε πάρα πολύ καλά, είμαι εγώ πολύ καλά και κάνω focus στη δουλειά μου και υπάρχει πάρα πολλή αγάπη. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο σε αυτό επειδή θεωρώ ότι κάποια πράγματα είναι πιο προσωπικά. Είμαστε πάρα πολύ καλά και είμαι κι εγώ πολύ καλά. Όταν είσαι χρόνια με έναν άνθρωπο θεωρώ ότι τον αγαπάς και θέλεις το καλό του», είχε δηλώσει για τον πρώην σύντροφό της. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top