Σπάνια φωτογραφία: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για ψάρεμα με την κούκλα κόρη του

Όσα έγραψε ο περήφανος μπαμπάς για τη μικρούλα Εύα

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Γιάννη Τσιμιτσέλη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ανάμεσα στα γυρίσματα της σειράς Κι όμως είμαι ακόμα εδώ όπου πρωταγωνιστεί με τη σύντροφό του Κατερίνα Γερονικολού, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης περνάει αρκετό χρόνο με την κόρη του, Εύα

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Με πληγώνει που είμαι πατέρας του Σαββατοκύριακου»

Ο ηθοποιός που έχει και τη δική του εκπομπή για το ψάρεμα, το Fishy στο Mega, κοινοποίησε στο Instagram φωτογραφία τους από την «ημέρα εκπαίδευσης». Εκπαίδευση στο ψάρεμα αν κρίνουμε από το στιγμιότυπο στη βάρκα και με ένα ψάρι στο χέρι του. «Έρωτά μου εσυ», συμπλήρωσε για τη μικρούλα.

Μια από τις λίγες φωτογραφιες που έχει ποστάρει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την κόρη του Εύα

Μια από τις λίγες φωτογραφιες που έχει ποστάρει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την κόρη του Εύα /Φωτογραφία Instagram

Ο Γιάννης Τσιμιτέλης έχει αποκτήσει την Έυα με τη Βάσω Λασκαράκη. Ο ηθοποιός που πρόσφατα γιόρτασε τα γενέθλιά του, κάνει ολιγοήμερες διακοπές με την κόρη του. Όπως φαίνεται και στο ενσταντανέ, η μικρή είναι μια σκέτη κούκλα!

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Πάσχα με την κόρη του, Εύα!

«Η Εύα έχει πάρει και από τους δύο αλλά μοιάζει μοιάζει περισσότερο στη μαμά της. Δόξα το Θεώ είναι πολύ όμορφο παιδάκι. Είναι 8 ετών. Πλέον είναι ένας άνθρωπος ολοκληρωμένος. Έχει πια τη δική της δυνατή ταυτότητα, επικοινωνεί με τη φίλη της, αρχίζει και ανεξαρτητοποιείται και αυτό είναι πολύ όμορφο. Τώρα που μεγαλώνει μπορείς να κάνεις και περισσότερες δραστηριότητες, την έχω πάρει μαζί μου και στα γυρίσματα», είχε πει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο The 2Night Show.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top