Μπαλάντα για την Βίσση γράφουν Καρβέλας - Κοντοβά

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τραγούδι!

Μπαλάντα για την Βίσση γράφουν Καρβέλας - Κοντοβά

Μετά την ξεσηκωτική «Πυρά» και την διασκευή του «Breathless» με τίτλο «Κόντρα», η Άννα Βίσση συνεργάζεται ξανά με την Μυρτώ Κοντοβά, αυτή τη φορά σε μια άκρως ερωτική μπαλάντα σε μουσική Νίκου Καρβέλα! Μάλιστα, η αποκάλυψη έγινε από μικροφώνου, στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Άννα.

Η στιχουργός και σεναριογράφος βρέθηκε την Παρασκευή που μας πέρασε πρώτο τραπέζι πίστα και η κουβέντα της με την τραγουδίστρια έβγαλε... «λαβράκι»!

Η Μυρτώ είπε στην Άννα πως της έχει λείψει μια ερωτική μπαλάντα με την φωνή της και για τον λόγο αυτό έχει ήδη αρχίσει να γράφει στίχους. «Τη μουσική θα γράψει ένας νέος συνθέτης. Πώς τον λένε να δεις, α... θυμήθηκα, ο Νίκος Καρβέλας», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Από την πλευρά της, η τραγουδίστρια εξέφρασε την χαρά της και άρχισε να ρωτάει πότε θα είναι έτοιμο το τραγούδι, γιατί θέλει να το κυκλοφορήσει πριν από το Πάσχα!

Επίσης, αφιέρωσε στην στιχουργό - σεναριογράφο το «Τράβα Σκανδάλη» της Πρωτοψάλτη, λέγοντας πως είναι από τα κομμάτια που την κάνουν να κλαίει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top